Savjeti mladih i Dječji vrtić “Cvjetna livada” zajednički bojili pisanice za Uskrs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Danas su članice i članovi Savjeta mladih Grada Požege te Savjeta mladih Požeško-slavonske županije u suradnji s Dječjim vrtićem “Cvjetna livada” proveli zanimljivu radionicu.
Naime, mladi polaznici vrtića bojali su pisanice i izrađivali prigodne čestitke povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa. Najljepše zahvaljujemo Gradu Požegi na osiguranim radnim sredstvima, ravnateljici i odgajateljicama na srdačnoj dobrodošlici i suradnji, a našim najmlađima na vrijednom i predanom radu.

Što su to naši mališani izradili, možete se uvjeriti posjetite li požeški Uskršnji sajam u šetališnoj zoni na Veliku subotu od 9.00 sati. Vrijedne članice i članovi naših dvaju Savjeta dočekat će Vas na jednom od štandova te vam uručiti obojene pisanice u prigodnim posudicama, dječje čestitke te Vam uputiti iskrene i dobre želje za najveći kršćanski blagdan.
Djelić izvrsne atmosfere s današnjeg druženja pogledajte na fotografijama” – prenosi Savjet mladih Grada Požege na vlastitim stranicama.

Na radionici su sudjelovali i ravnateljica vrtića gospođa Sanela Kovačević i predsjednik Savjeta mladih Grada Požege Luka Hećimović.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *