Sebastijan Galiot novi predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Požege

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ovim putem želimo obavijestiti naše drage sugrađane i sve one koji nas prate u našem radu, a sad ga već dosta dugo nije bilo, kako nastavljamo s našim aktivnostima i zadaćama kao novo i mlado vodstvo našeg Društva.

Naime svi novoizabrani izvršni članovi potječu još od vatrogasne mladeži te nastavljaju kao operativni članovi koji su jako aktivni i koji su sudjelovali na puno intervencija, dežurstava i aktivnosti DVD-a Požega.

Prošle godine, na prepoznavanje starijih članova o našem angažmanu, izabiru mlade snage u odbore te na nove funkcije, tako da je za predsjednika DVD-a Požega izabran Sebastijan Galiot, mag. edu. inf. et. teh., vatrogasni časnik, koji je ujedno postao i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Požege, za njegovog zamjenika je izabran Dino Kakuk, vatrogasni dočasnik 1. klase, za zapovjednika Danko Ćuže, vatrogasni časnik 1. klase, za zamjenika zapovjednika Mile Raič, Prof.Spec.Ing.Cris.Man., vatrogasni časnik 1. klase i za tajnika društva Antonio Matić, vatrogasni dočasnik 1. klase.

Novo vodstvo će se zalagati za rad s mladeži, jačanju i usavršavanju operativnih članova, uvježbavanju svojih članova, protupožarnu preventivu i informiranje javnosti. Sve nas skupa čeka jako puno posla i popravaka kako bi postali što bolji i što brojniji i što jači kako bi mogli odgovoriti na svaki vaš poziv!

VATRU GASI BRATA SPASI!

Novoizabrani predsjednik DVD Požega i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Požega Sebastijan Galiot, mag. edu. inf. et. teh., operativni je član 10 godina. Odlikovan je i brončanom plamenicom 2017. godine zbog sudjelovanja u izvanrednoj dislokaciji Benkovac.

Novom predsjedniku želimo puno sreće i uspjeha, a Vatrogasnoj zajednici čestitamo na ovakvom zaokretu te na kadroviranju mladih i sposobnih ljudi na čelna mjesta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika