Second hand shop “TWINS”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Kako nam dolaze sve hladniji dani, vrijeme je i za sve topliju odjeću, bilo da trebate za sebe, za svoje ukućane ili za poklon nekome.

Nadomak požeške Katedrale, smjestio se Second hand shop TWINS, koji Vam može pomoći u tome.

Nije rijetkost da mnoge žene čijim se stilovima divimo otkrivaju kako one najupečatljivije i najposebnije komade nerijetko pronalaze upravo u Second hand shopovima.

Prilika da nose nešto što nitko drugi nema te da se istaknu u moru sličnih i jednoličnih highstreet komada uz pristupačne cijene ono je što zaljubljenike u Second hand shopove najčešće privlači, a mnogi će reći i kako su nekoliko desetljeća stari komadi puno kvalitetnije izrađeni i dugotrajniji nego neki moderni.
Volite li second hand shopove, “TWINS” je pravo mjesto za vas.

U ponudi imamo mušku i žensku odjeću, cipele, modne dodatake poput šešira, torbi, remenja, rukavica, kućni tekstil , igračke ….
Ovdje ćete uvijek pronaći nešto za sebe ili vama dragu osobu.

Nudimo odjeću visoke kvalitete koja se prije puštanja u prodaju dezinficira, pa se tako vrlo često po niskim cijenama iskopaju dobri markirani komadi koji na sebi imaju još uvijek i originalnu etiketu.

Ako još uvijek niste posjetili ovaj povoljni kutak u našem gradu idealna prilika je da to učinite, osim što će vas dočekati ljubazne djelatnice koje će Vam pomoći u traženju savršenog komada za vas, od 2.11.2021. dočekati će vas i nova kolekcija u kojoj ćete bez sumnje pronaći nešto za sebe i svoj novčanik.

Second hand shop TWINS, nalazi se na adresi Trg Svete Terezije 5, u Požegi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika