Sestre Marija i Karla Novosad Martić otvorile vrata “Matinog imanja”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dvije mlade i poduzetne sestre, pokrenule su jednu novu ugostiteljsku priču u našoj županiji.
Sestre Marija i Karla Novosad Martić odlučile su pokrenuti posao i ostati u obiteljskoj branši. Kao kćerke poznatih požeških ugostitelja nikad nisu bježale od posla i zanat su “ispekle” upravo u obiteljskom biznisu.

Tako je od nedavno na području Požeško-slavonske županije s radom započelo “Matino imanje“.
Ovo prelijepo imanje koje krasi spoj Slavonskog i modernog uređenja, nalazi se nedaleko od Požege, točnije u Brestovcu u Ulici Baruna Trenka 81. Matino imanje nemoguće je ne primijetiti na putu prema Vilić selu, gdje se smjestilo uz glavnu cestu s lijeve strane, nešto prije skretanja za Skenderovce.

Matino imanje trenutno nudi usluge najma unutarnje sale koja je kapaciteta za 80 ljudi i najma vanjske sjenice s bazenom. U sklopu objekta nalazi se i prenoćište, ali i veliki parking te igralište za Vaše najmlađe.
U unutarnjoj sali možete organizirati razna događanja, od vjenčanja, rođendana, zaruka, godišnjica mature, raznih proslava sve do poslovnih sastanaka ili karmina.

Za više informacija ili rezervaciju sale možete se obratiti putem e-mail adrese: [email protected] ili na kontakt broj 095 509 4139. Ljubazne i vječito nasmijane sestre Marija i Karla će Vas uputiti u sve što Vas bude zanimalo i rezervirati željeni Vam datum za Vašu proslavu.
Matino imanje možete pronaći i na Facebook stranici “Matino imanje“. U nastavku se nalaze i fotografije imanja pa vas ostavljamo da uživate u prizorima. Mariji i Karli želimo puno sreće u poslu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *