Severina hvali Aladrovića: Tog poštenog i hrabrog političara očito treba ukloniti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

SEVERINA VUČKOVIĆ prilično je aktivna na Instagramu na Dan žena. Osim što je objavila poziv na sud koji je dobila od bivšeg partnera Milana Popovića, dan je iskoristila i da pruži podršku ministru rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josipu Aladroviću, za kojeg je stigao zahtjev DORH-a da mu se skine imunitet, a vlada je jučer prihvatila da se protiv njega pokrene kazneni postupak.

Aladrović je jednom nogom na vratima ministarstva jer ne želi biti teret Vladi dok se protiv njega vodi istraga, a čeka se odluka premijera Andreja Plenkovića.

“SMAKNI ILI MAKNI] Čujem da misle smijeniti ministra koji je jedini u svim Vladama koje pamtim nešto napravio kako bi ‘razbucao’ mrežu pojedinaca ispremreženih u sustavu skrbi o djeci i obitelji. Taj ministar bio je prvi dužnosnik koji se nije libio raditi svoj posao te je poslao nekorumpirani i neumreženi nadzor nad pojedinim Centrima za socijalni rad. U svim slučajevima koji su meni poznati, pa tako i u mom, nadzori su utvrdili cijeli niz propusta u radu”, započela je Severina, koja je kao mjesto svoje objave označila banana državu.

Dodala je da ovo ne piše samo u svoje, nego u ime više hrvatskih “Laura” koje joj se javljaju ovih dana, a kojima se bavila novinarka Jelena Jindra, ukazujući u svom serijalu na h-alter.hr na ozbiljne probleme sustava zaštite djece i obitelji. Podsjetila je da je Aladrović reagirao i u slučaju smrti djevojčice Nikoll.

“Nije se dao impresionirati ‘stručnim nadzorima’, pa je konačni kontrolni nalaz ministarstva, kažu mediji, utvrdio ozbiljne propuste radi čega je podneseno sedam kaznenih prijava protiv odgovornih u sustavu. ‘Socijalni radnici i psiholozi Centra postupali su nezakonito, nepravovremeno i nestručno,’ zaključak je nadzora prema pisanju medija. I sada, uvjerena sam poštenog, a svakako hrabrog političara trebalo je očito ukloniti. Pa se neka žena s ‘naknadnom pameti’ sjetila da je taj ministar, dok je bio na nekoj ranijoj funkciji, na njezin zahtjev pomogao zaposliti dvoje ljudi. I to tvrdi osoba koja već ima malo teže optužnice za vratom”, nastavila je Vučković.

“Nije mi ništa manje zanimljivo da odvjetnica koja zastupa ‘odjednom pokajnicu’ zastupa i neke druge istaknute osobe iz spomenute mreže. Čak mi je dojavljeno kako je navodno nekoliko dana prije iskaza pokajnice, ista viđena u društvu sa svojom odvjetnicom i njezinim drugim klijentom, ljutim zbog jednog od spomenutih nalaza ministarstva”, optužila je.

“Slučajno? Nisam paranoična, ne pričam napamet već iz srca, godinama su pojedinci na koje sam ukazivala ismijavali me, a na koncu sam dokazala da postoji ozbiljno ispletena mreža. Jednom od ‘spidermana’ u mreži nedavno je potvrđena optužnica za trgovanje utjecajem na račun mog djeteta i na moju štetu. U međuvremenu ću vjerojatno zaraditi još koju tužbu dok ova država i državno odvjetništvo ne progledaju i istraže tko je tko u priči u sustavu zaštite djece”, zaključila je – prenosi INDEX.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika