Sigurnije u lov s preporukama policijskih službenika i predstavnika Lovačkog saveza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Preventivni projekt PU požeško-slavonske i Lovačkog saveza požeško-slavonske županije „Siguran lov“, nastavljen je aktivnošću u Lovačkom društvu „Šljuka“ iz Brestovca

U nedjelju 13. veljače 2022. prije polaska u lov, 15-ak članova Lovačkog društva „Šljuka“ iz Brestovca s predsjednikom Zdenkom Petrović i lovnikom Dariom Marčetić u sklopu aktivnosti iz preventivnog projekta „Siguran lov“ ugostilo je predstavnike Lovačkog saveza požeško-slavonske županije te predstavnike Policijske uprave požeško-slavonske.

U uvodnom izlaganju prisutne je pozdravio Zdenko Petrović i zahvalio se na dolasku, nakon čega je Predsjednik Lovačkog saveza požeško-slavonske županije Branko Bertelović prisutne upoznao sa sadržajem i ciljevima preventivnog projekta „Siguran lov“ kojeg partnerski provode Lovački savez i Policijska uprava požeško-slavonska.

Policijski službenik Ante Bajić je prisutne lovce upoznao s četiri osnovna pravila (preporuke) za rukovanje vatrenim oružjem (M.O.N.C) i pravilnim postupanjem s oružjem u lovu i prezentirao pokazatelje vezane za stradavanje u lovu na području RH od početka ove godine te ranija specifična stradavanja zabilježena na našem području uz preporuke kako da do istih ne dolazi.

Aktivnosti iz preventivnog projekta „Siguran lov“ nastavljaju se i u tjednu koji je pred nama i to edukacijom za policijske službenike IJP Kutjevo.

Prenosi PU požeško-slavonska.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika