Škola je završena, diplome su podijeljene – Idemo u planine!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U srijedu 11. svibnja 2022. godine završila je 4. Opća planinarska škola u HPD Gojzerica Požega, ispitom i svečanom dodjelom diploma. Ispit je položilo 35 polaznika planinarske škole nakon nešto više od dva mjeseca predavanja, vježbi, terenske nastave i višednevnih izleta. Ispit se sastojao od provjere znanja putem pisanog testa te praktičnog dijela, kroz koji su polaznici morali pokazati vještine i znanja koja su stekli tijekom dvomjesečnog programa planinarske škole.

Ispit za polaznike organizirao voditelj ove planinarske škole profesor Frano Barišić, uz pomoć iskusnih planinara i planinarskih vodiča Nade Banović i Višeslava Turkovića. Nakon polaganja ispita uslijedila je dodjela nagrada za najbolje polaznike i naj predavača, a nakon toga i dodjela diploma za uspješne polaznike. Cijeli tijek ispita kao i dodjelu diploma pratilo je dobro raspoloženje i vesela atmosfera. Sve dodijeljene diplome, nagrade kao i obraćanja organizatora, polaznici su popratili gromoglasnim pljeskom uz opće veselje i radost.
Po završetku svečanog dijela organizatori su počastili sve nazočne pićem i tortom koju je za ovu posebnu prigodu izradila svima poznata Danijela Efinger. Našao se tu i šampanjac, popila se i po koja te se ekipa razišla uz zvuke poznatog rocka.
Za kraj ne preostaje ništa drugo osim poziva: ”Idemo u planine!”

N4226
N4226
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika