Slavonac rekorder vikenda: 56-godišnjak s 4,29 promila zaustavljen na biciklu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Foto: Požeški.hr

Foto: Požeški.hr


Policijski službenici PU virovitičko-podravske su tijekom proteklog tjedna u nadzoru prometa utvrdili 272 prekršaja, od kojih 39 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, jedan prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem droge i jedan prekršaj odbijanja testiranja na drogu, 81 prekršaj upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 35 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 39 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, 4 prekršaja upravljanja vozilom za vrijeme zabrane, jedan prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i dr. – prenosi SiB.hr.

Najveća brzina kretanja vozila je utvrđena „presretačem“ u subotu u 12,55 sati u Pepelanama, a na dionici županijske ceste u naselju na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 50 km/h je mladi vozač osobnog automobila starosti 21 godinu upravljao brzinom od 114 km/h.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 4,29 g/kg je utvrđena kod vozača bicikla starosti 56 godina koji je upravljao vozilom u petak u 12,20 sati u Cabuni, stoji u izvješću policije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *