Sljedećeg mjeseca održat će se VIII. Memorijalni malonogometni turnir “Marijo Šarčević – Maki”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


POŽEGA – Osmo izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira “Marijo Šarčević – Maki” održat će se 22. i 23. lipnja 2023. na betonskim igralištima požeškog Sportsko – rekreacijskog centra – prenosi Požeški športski savez.

Turnir će trajati dva natjecateljska dana, a održat će se ponovno pod generalnim pokroviteljstvom Grada Požege i u organizaciji Požeškog športskog saveza. U četvrtak, 22. lipnja odigrat će se utakmice po skupinama, a u petak, 23. lipnja sve utakmice drugog kruga (četvrtfinale, polufinale, finale).

Prijave za nastup na 8. Memorijalnom malonogometnom turniru “Marijo Šarčević – Maki” primat će se od 01. do 20. lipnja u prostorijama Požeškog športskog saveza (Sportska dvorana Tomislav Pirc, Antuna Kanižlića 14a) kod voditelja turnira Jurice Bešlića (099 414 5050). Turnir će se igrati sustavom 5+1 s futsal loptom, a sve utakmice se igraju 2×10 minuta. Do početka prijava bit će poznata visina kotizacije kao i nagradni fond 8. Makijevog memorijala. 

Marijo Šarčević – Maki rođen je 01. 09. 1987., bio je dugogodišnji igrač Nogometnog kluba Požega, a nastupao je uspješno i za požeške malonogometne klubove, Požegu 2000, Bonitu i Lexoes. Tragično je stradao prije osam godina (29. 07. 2015.) u Novigradu dok je radio sezonu na moru.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)