Snijeg je sinoć u Požeštini srušio nekoliko stabala na prometnice, intervenirali vatrogasci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Na žalost, snijeg koji je počeo sinoć padati i padao je čitavu noć nije donio samo osmijehe i zadovoljstvo većini žitelja Požeško – slavonske županije, već i određene probleme koji su na sreću prošli bez materijalne štete i bez ljudskih žrtava. Naime, kako je pala velika količina snijega, neka stara stabla to nisu mogla izdržati, već su se od težine snijega jednostavno srušila na prometnice. Tu je kao i uvijek reagirala Javna vatrogasna postrojba Grada Požege i riješila problem.

“U vremenu od 22:17 sati do 03:30 zaprimili smo dojave o padu stabala na prometnice u Vranduku, Pozega – Crkveni vrhovci uslijed padalina snijega. Sa prometnica uklonili dvadesetak stabala. Intervenciju odradila 2 smjena sa dva vozila..” – priopćili su iz JVP Požega.

Nešto kasnije iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege priopćili su sljedeće: “Veljače u 05:52 sati zaprimamo dojavu o padu stabla na prometnicu i stambeni objekt. Na intervenciju izašla druga smjena s navalnim vozilom. Intervencija završena u 06:55 sati.”

U nastavku donosimo i nekoliko fotografija od Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *