Snimka Festivala Zlatni glas Zlatne doline iz Kaptola sutra u udarnom terminu na OTV-u

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Lijepa vijest stigla je nedavno iz našeg glavnog grada.
“Poštovani, javljam da bismo rado odemitirali koncert 25.12.2022. u 11.30 sati – poruka je koju je sredinom ovog mjeseca organizatorima Festivala tamburaških pjesama Zlatni glas Zlatne doline, održanog početkom svibnja u Kaptolu, uputila Ana Uremović, bacc. rel. publ. koordinatorica programa Otvorene televizije iz Zagreba.”

Međunarodni festival Zlatni glas zlatne doline 2022., kao snimku je kroz protekle mjesece emitiralo i repriziralo petnaestak televizija iz naše, te susjednih zemalja.
Ova televizija, kao najpopularnija i najgledanija na području glavnog grada naše zemlje, te zagrebačke županije i šireg područja Turopolja, Prigorja, Banovine, Korduna, Posavine, Zagorja i Žumberka, za svoje gledateljstvo premijerno emitira snimku festivala na blagdan Božića i to u terminu od 11.30 sati.

OTV je i prošle 2021. godine emitirala snimku kaptolačkog festivala na Blagdan Božića što je zasigurno udarni termin, a to čine i ove godine.
Njihov program OTV-a putem zemaljskog emitiranja može pratiti više od 1,5 milijun gledatelja, te još dodatno tisuće ljudi na kablovskih platformama u cijelom svijetu što će sigurno doprinijeti daljnjoj popularizaciji Zlatnog glasa Zlatne doline, te njegovih ovogodišnjih izvođača i 23 izvedene pjesme.
Navedena televizija dugi niz godina emitira snimku tog festivala kroz ostvarenu suradnju sa upravom Zlatnog glasa Zlatne doline, odnosno čelništvom Općine Kaptol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *