Šok u Požegi: Krešo Poleti više nije trener Slavonije!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Nakon jedne i pol godine i tri osvojena trofeja Krešo Poleti više nije trener požeške Slavonije. Iznenađujuća odluka ostavila je aktualne prvake Treće NL istok i pobjednike Kupa požeško slavonske županije bez šefa struke, pa ćemo sljedećih dana s nestrpljenjem čekati tko će preuzeti momčad – prenosi Sportalo.

 Došlo je do zasićenja, dva puta u nizu smo ispali u kvalifikacijama, dugo sam razmišljao, dvoumio se oko ove odluke, vagao za i protiv i na kraju odlučio da se zahvalim na suradnji. Jednostavno više nemam potrebnu energiju za nastavak, sada se moram malo odmoriti. A prije toga moram iskoristiti priliku da se zahvalim prije svih mojim dečkima i mom Keti Čuljku, u ovih godinu i pol dana smo napravili strašan posao, nije bilo lako preuzeti momčad nakon Dalibora Bognara i nastaviti s jednako dobrim rezultatima, mi smo to zajedno uspjeli. Stvorili smo pravu klapu, a onda je sve teže. Žao mi je što nismo uspjeli izboriti plasman u tu Drugu ligu, Slavonija je klub koji po svemu pripada u to društvo, osim stadiona naravno, ali i to će vjerujem brzo biti riješeno. Ova druga titula mi je draža, mučili smo se na početku, veliko hvala predsjedniku Čabraji i na pruženoj prilici da vodim ove dečke, ali i na pravoj podršci kada je bilo teško, hvala čitavoj upravi, a posebno doktoru Drkulcu koji je podmetnuo leđa kad je trebalo. Hvala svim ljudima koji su ugradili dio sebe u ovu priču, ponosan sam na sve što smo napravili, a posebno to što na našim rezultatima nema niti najmanje mrlje. Vjerujem da će ekipa i dalje biti dovoljno kvalitetna da bude u vrhu lige ponovno, nadam se i da konačno ostvari onaj glavni cilj, ja ću im biti najveći navijač – poručio je Krešo Poleti za Sportalo.

Poleti je osvojenom titulom prvaka postao drugi najuspješniji trener Slavonije i Baranje, četiri puta je osvojio Treću HNL, jedini uspješniji je Davor Rupnik sa šest titula. Mi vam možemo najaviti ekskluzivu, u sljedećem Sportalo podcastu gostuje baš Krešo Poleti, a u društvu će mu biti još jedna legenda kluba s Orljave, legendarni kapetan Mile Pavelić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)