Spoj Slavonske tradicije i vrhunskog Vina: Slavonska kuća Vinkomir

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Vinarija Kutjevo s ponosom najavljuje otvorenje svog prestižnog restorana “Slavonska kuća Vinkomir” početkom 2024. godine i poziva stručnjake iz ugostiteljske industrije da se pridruže našem timu te postanu ključni članovi ove jedinstvene gastronomske avanture.

Ovaj izvanredni projekt smješten je usred predivnih vinograda u Vinkomiru i donosi spoj tradicionalnih slavonskih jela i vrhunskih vina iz kutjevačkog podruma. “Slavonska kuća Vinkomir” nudi gostima ne samo izvanrednu hranu i vina, već i jedinstveni ambijent koji spaja rustični šarm prošlih vremena s modernom arhitekturom. Okruženi prirodnim bogatstvima naših vinograda, gosti će imati priliku uroniti u priču koja seže unatrag do 1232. godine, kroz povijest starog podruma, te doživjeti jedinstveno enogastronomsko iskustvo. Restoran će nuditi “à la carte” uslugu i bit će prilagođen za organizaciju različitih događanja, s mogućnošću proširenja kapaciteta putem terasa i stajaćih mjesta oko restorana. Glavni naglasak bit će na izboru vina, koji će se usklađivati s ponudom jela, uključujući i sezonska jela koja će savršeno komplimentirati vinsku selekciju.

U srcu predivnih vinograda Vinkomira, otkrit ćete Graševinu Vinkomir – vino koje nosi dušu ovog posebnog položaja. Njegova voćnost, svježina i iskrenost čine ga istinskom vinskom poslasticom. U našem restoranu “Slavonska kuća,” imat ćete priliku doživjeti jedinstveni terroir kroz ovo izvanredno vino, čime ćemo vam pružiti nezaboravno enološko iskustvo.

Osim graševine Vinkomir, želimo vas upoznati s pjenušcem Chardonnay de Gotho Brut iz 2019. godine. Ovaj pjenušac je sazrio na kvascima gotovo četiri godine, primjenjujući klasičnu metodu koja podsjeća na proizvodnju šampanjaca u francuskoj regiji Champagne. Smatramo vrijednim produženje procesa odležavanja na kvascima, što rezultira suptilnim oksidativnim elementima. S ovim pjenušcem želimo istaknuti da je moguće zadržati sortnost chardonnaya, često branog ranije za proizvodnju pjenušaca kako bi se sačuvala visoka svježina uz nižu razinu alkohola.

Tražimo strastvene i predane profesionalce koji će doprinijeti uspjehu ovog ambicioznog projekta. Otvoreni su natječaji za nekoliko ključnih pozicija, a nudimo brojne pogodnosti za buduće zaposlenike Pridružite se našem timu i budite dio ove jedinstvene enogastronomske priče. Detalje o otvorenim pozicijama možete pronaći na portalu Moj Posao i na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Zahvaljujemo na vašem iznimnom entuzijazmu i neizmjerne podrške. S nestrpljenjem iščekujemo buduće prilike za stvaranje nezaboravnih iskustava za naše dragocjene goste u Slavonskoj kući Vinkomir.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)