Sportski klub “Croatia” organizirao medicinsku tjelovježbu za umirovljenike grada Požege

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

POŽEGA – Sportski klub “Croatia” zbog velikog interesa napisao je plan i program medicinske tjelovježbe za umirovljenike grada Požege koja se provodi uz stručno vodstvo kineziologa i fizioterapeuta.

Tjelovježba se provodi u Obrtničkom domu (Franje Tuđmana 9), a dvorana za tjelovježbu umirovljenika opremljena je sa najsuvremenijim sportskim rekvizitima. U predviđenim terminima uvijek se odazove dvadesetak umirovljenica i umirovljenika.

Grad Požega je prepoznao plan i progam medicinske tjelovježbe za umirovljenike grada Požege te je sufinancirao navedeni plan i program. Sportski klub “Croatia” planira i očekuje u suradnji s gradom Požega da će i ove godine 2022. sufinancirati medicinsku tjelovježbu za umirovljenike grada Požege.

Povodom raspisanog natječaja za udruge Grada Požege, Sportski klub “Croatia” se prijavio za natječaj medicinske tjelovježbe za umirovljenike grada Požege i za 2022. godinu. Upisi se mogu obaviti svakog dana, a sve informacije se mogu dobiti na broj mobitela : 098/667- 403 (Zdravko Kovačević) – prenosi Požeški športski savez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika