SRAMOTA: Gradonačelnik Glavić otkida od usta i umirovljenicima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Svega je osam dana ostalo do jednog od najvećih kršćanskih blagdana – Božića.
Mi Hrvati smo ljudi koji do takvih stvari zaista “drže” i koji se tome raduju jer je Božić obiteljski blagdan.

Grad Požega već godinama njeguje tradiciju i misli na starije građane, umirovljenike.
U akciji “Nitko ne smije biti sam”, mogu sudjelovati sve građanke i građani Požege koji su stariji od 70 godina i ostali su bez bračnog partnera.

Dosadašnja praksa bivših gradonačelnika Požege bila je ručak gradonačelnika s tim ljudima kako bi im se pokazalo da nisu sami, a uz ručak su dobivali i poklon od 100kn.

S obzirom na situaciju s korona virusom, bivši požeški gradonačelnik Darko Puljašić, otkazao je domjenak zbog sigurnosnih razloga i zbog brige o zdravlju i umjesto ručka i dara od 100kn, svi koji su se prijavili, dobili su poklon od 200kn.
Podsjetimo, u mandatu gradonačelnika Puljašića, predsjednik Gradskog vijeća grada Požege, bio je aktualni gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić.

Aktualni gradonačelnik Glavić, koji se bahato razvikuje s projektima u desetcima milijuna kuna, vidio je priliku gdje može uštedjeti, a to je da umirovljenicima od JEDNOKRATNE naknade uzme 100kn i za poklon im dodijeli samo 100kn i naravno bez ručka jer, korona je znate, ali korona nije bila primjerice za “Aurea Fest” gdje su bili odabrani gosti gradonačelnika Glavića.

Ovaj potez je za toliko gnjusan, sramotan i bijedan da mi je ovo zaista teško pisati jer za gradnju NK Slavonije “se ima” više od 11 milijuna kuna, za NK Vidovce gotovo 10 milijuna, za povijesni arhiv 10 milijuna, za obnovu “starića” kojeg nitko ne koristi i ne obilazi 5 ipol milijuna kuna i za ostale fantazije i nepodopštine gradonačelnika Glavića, dok je puno dati kao i prošle godine JEDNOKRATNU naknadu u iznosu od 200kn, ljudima koji su stariji od 70 godina, usamljeni i s malim mirovinama, da se ipak s nečime obraduju i počaste za taj blagdan Božića, na kojem “Nitko ne smije biti sam”.

Gradonačelniče Glaviću, sramite se!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika