Sudionici Erasmus + projekta iz Grčke, Latvije, Turske i Malte na prijemu u županiji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ekonomska škola Požega domaćin je tridesetak učenika i profesora iz Grčke, Latvije, Turske i Malte u sklopu druge mobilnosti Erasmus+ projekta DIGI-CUL – prenosi Požeško-slavonska županija.

Zadnji dan moblinosti domaćin Ekonomska škola Požega i gosti posjetili su i Županiju, a ispred Požeško-slavonske županije sve prisutne pozdravio je zamjenik županice Ferdinand Troha.

„Dobro došli u našu županiju, u Županijsku palaču te Vas pozdravljam u ime županice Požeško-slavonske županije Antonije Jozić. Drago mi je da ste u sklopu programa Erasmus mobilnosti posjetili našu Ekonomsku školu, grad Požegu, a vjerujem da ste kod nas stekli nova prijateljstva i znanja te da ćete ponijeti lijepe uspomene iz našeg kraja.“

Svim prisutnima obratila se i koordinatorica Erasmus+ projekta DIGI-CUL profesorica Jelena Kovačević te se zahvalila dožupanu na prijemu i dobrodošlici.

Učenici i profesori iz navedenih zemalja navode kako su tijekom boravka u našoj županiji stekli lijepe uspomene, upoznali našu kulturu i oduševili se tradicionalnom slavonskom hranom što je ujedno i bila tema ovog projekta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *