Supruga bivšeg HDZ-ovog gradonačelnika Puljašića novinare RTL-a zalila vodom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer su u USKOK-ovoj akciji privedeni bivši gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić i sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Predrag Dragičević. Prilikom pripremanja priloga o uhićenjima, ekipa RTL-a došla je ispred obiteljske kuće suca Dragičevića, te kod kuće bivšeg gradonačelnika Požege Darka Puljašića gdje su doživjeli nevjerojatnu situaciju. Naime, supruga uhićenog HDZ-ovca, reagirala je na zaista primitivan i neprimjeren način s obzirom na nemalu funkciju koju obnaša.

Inače bi se u narodu reklo da su dobili “hladan tuš”, međutim kroz razgovor s ekipom RTL-a doznali smo da voda nije bila hladna, pa je umjesto “hladnog tuša” ostala samo nekultura i neprimjereno ponašanje supruge Darka Puljašića prema predstavnicima jedne od tri najveće televizije u državi koji su obavljali svoj posao.

Na portalu Danas.hr. priopćili su: “Bili smo pred kućom uhićenog HDZ-ovca: Njegova supruga nije dobro dočekala našu kameru pa ju je zalila vodom
Priveden je sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu – Predrag Dragičević, i to zbog mita i korupcije. S njim je ponovno u ruke USKOK-a pao i bivši HDZ-ov gradonačelnik Požege Darko Puljašić, a ovaj put zbog pogodovanja pri zapošljavanju. Više pogledajte u prilogu Bojana Uranjeka i Ivane Ivanda Rožić.”

Spornu situaciju možete pogledati od 29 sekunde videozapisa ovdje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *