Sutra na Veliki petak podjela posnih obroka građanima Požege

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U Gradskoj vijećnici Grada Požege je dana 5. travnja održana konferencija za medije povodom Uskršnjeg sajma u Požegi. Uskršnji sajam tradicionalno je organizirala Turistička zajednica Grada Požege, a održat će se će u petak 7. travnja i subotu 8. travnja.
Direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda naglasila je kako će sajam će okupiti brojne izlagače iz Požeško-slavonske i susjednih županija, koji će predstaviti svoje rukotvorine i prehrambene proizvode iz domaće radinosti te dodala kako će uz štandove imati i tradicionalnu podjelu posnog obroka u suradnji s Udruženjem obrtnika Požeško-slavonske županije i Udruženjem obrtnika Požega. Direktorica Šimunović Svoboda zatim je naglasila kako će Subota i ove godine biti posvećena djeci.

– Pripremili smo raznolik sadržaj za našu najmlađu publiku. U suradnji s Gradskim kazalištem Požega s početkom u 11 sati će se održati kazališna predstava iz programa „Drvo bajki – Koka koja nese zlatna jaja“. Također, u suradnji s Društvom Naša djeca Požega i Odredom izviđača organiziramo razne radionice i igraonice. Od 16 sati se selimo na Sportsko-rekreacijski centar gdje će se održati velika potraga za pisanicama u suradnji s Caffe barom Sportivo – rekla je Mirna Šimunović Svoboda.

Uz Sajam, na Veliki petak održat će se i podjela posnih obroka za građane u Požegi u Šetališnoj zoni od 11 sati.

– Kao i svake godine na Veliki petak, podijelit ćemo građanima 1300 besplatnih porcija perkelta od soma. Pozivamo građane gradova Požege i Pleternice, kao i Požeško-slavonske županije da se pridruže i kušaju pripremljeno jelo. Ovim putem se zahvaljujem Gradu Požegi i Turističkoj zajednici Grada Požege te Gradu Pleternici što sudjeluju s nama na ovom projektu.“ – naglasio je Željko Pojer, predsjednik Udruženja obrtnika Požega.

Tekst i foto: Grad Požega / RVA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)