Sutra posljednji ispraćaj bračnom paru Vidović i ponovno Dan žalosti u Općini Jakšić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer su u Novim Mihaljevcima smrtno stradali supružnici Krešo i Anita Vidović. Tim povodom, načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević ponovno je u svega tjedan dana proglasio Dan žalosti u Općini Jakšić. Podsjetimo, prije tjedan dana pretučen je mladi hrvatski vojnik Jakov Bočkaj koji je od dobivenih ozljeda preminuo.


Na službenim stranicama Općine Jakšić priopćili su sljedeće:
“Općinski načelnik Općine Jakšić proglasio je 25. travanj 2023. godine Danom žalosti povodom tragične smrti bračnog para Anite i Krešimira Vidovića. Prema Odluci kojom je proglašen Dan žalosti u obvezi je na svim zgradama ustanova i institucija na području Općine Jakšić istaknute zastave na pola koplja.

Poziv upućujemo i drugim pravnim i fizičkim osobama da također istaknu zastave na pola koplja.
Ujedno pozivamo sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost i organizatore javnih manifestacija da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti.”

Iz Moto kluba Tsunami, priopćili su vrijeme i mjesto posljednjeg ispraćaja, ali i pravila za motoriste:
“Posljednji ispraćaj naših prijatelja Kreše i Anite Vidović bit će u utorak 25.04.2023. u 17 sati na mjesnom groblju u Jakšiću. Uz dopuštenje članova obitelji možemo organizirati posljednji ispraćaj motorima. Okupljanje je u 16 sati na benzinskoj pumpi Petrol u Požegi u Osječkoj ulici na parkingu ispred kafića. Polazak za Jakšić je u 16:30. Molim sve motoriste da smireno odradimo posljednji ispraćaj. Zbog upita članova više klubova iz cijele Hrvatske dali će se organizirati humanitarna akcija kako bi se na neki način pomoglo djeci koja su ostala bez oba roditelja, dogovorili smo da svi oni koji žele, mogu novčanu pomoć uplatiti na račun brata od preminulog Kreše. Hvala svima unaprijed. Još jednom iskrena sućut cijeloj obitelji i prijateljima.Mario Vidović IBAN: HR3623400093206784467.
Privredna banka Zagreb”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *