Sutra predstavljanje humanitarne knjige “MALI ALI VELIKI”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sutra 9.2.2023. godine, u 18 sati, u sklopu predstavljanja humanitarne knjige MALI ALI VELIKI, u prostoru Gradske knjižnice Požega, Ulica Antuna Kanižlića 1, održat će se besplatna radionica za djecu – Moji talenti mijenjaju svijet.
Djeca će se zabaviti uz izrađivanje šarenih škrinjica i saznati sve o humanitarnoj knjizi MALI ALI VELIKI,
koju su izrađivali njihovi vršnjaci i koja je sastavljena od dječjih crteža, pjesama, priča i promišljanja o talentima te je kruna dvogodišnjeg projekta čiji je cilj bio potaknuti djecu da svoje talente povežu s konkretnim djelovanjem. Sav prihod za knjigu koja se promovira po hrvatskim gradovima donira se potresom razrušenoj knjižnici u Petrinji koja će iznos upotrijebiti za obnovu dječjeg odjela.

Ime MALI ALI VELIKI djeci šalje poruku da iako su još uvijek mali, imaju moć stvarati pozitivne promjene u društvu, a njihova najveća snaga leži u razvijanju prirodnih darova koje imaju. Knjigu će voljeti i roditelji jer je za njih pripremljen poseban kutak u kojem stručnjaci objašnjavaju kako prepoznati i razvijati dječje talente i interese, a unutra se može pronaći i lijepa igra kroz koju će dijete uočavati svoje darove.

Naslovnicu je ilustrirala iznimno talentirana srednjoškolka, Ana Kušić, a iza projekta stoji Tina Primorac, književnica, profesionalna pripovjedačica i voditeljica brenda Paresia preko kojeg stvara društveno korisne projekte za djecu i odrasle usmjerene na razvoj talenata i komunikacije.
Svi zainteresirani svoj primjerak knjige moći će nabaviti na promociji dok će se djeca zasladiti slatkim
darovima. Ako niste u mogućnosti doći na promociju, sve informacije o knjizi pronaći ćete na
https://paresia.hr/mali-ali-veliki/.

Kontakt osoba: Tina Primorac, 0958507354
[email protected]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *