Sutra se održava tradicionalno Vinkovo u Velikoj!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Vinkovo 2023. u Velikoj je tradicija duga preko 30 godina koja se uvijek održava na sam dan Vinkova, zaštitnika vinara, vinogradara i podrumara. Uz veliku vincelovsku vatru tradicionalno se okupljaju mještani Velike i okolice te posjetitelji iz drugih krajeva, dragi prijatelji i gosti iz cijele Hrvatske.
Ovogodišnje Vinkovo održat će se u Aquaparku Shhhuma u Velikoj na kojem će sudjelovati petnaestak vinara sa područja Općine Velika čija ćete vina moći kušati kupnjom čaše Vinkovo u Velikoj 2023. po cijeni od 4 eura, a za hranu će se pobrinuti također petnaestak udruga sa područja Općine Velika, tako ćete moći kušati čobanac, fiš paprikaš, kobasice, hot-dogove, grah, lepinje na štandovima udruga, također gosti iz Raše pripremat će lignje na žaru, a bon za prehranu ćete moći kupiti za 2 eura.
Nakon svete mise u crkvi sv. Augustina u 17h bit će blagoslov vinara, vinogradara i podrumara ispred pozornice u Aquaparku Shhhuma, a nakon blagoslova zabavni program sa Tamburaškim sastavom Zlatna dolina i vokalno-instrumentalnim sastavom Posegana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *