Sutra se održava “Vincelovo na Požeškoj gori”, ulaz simboličnih 5 eura!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Sve je spremno za ovogodišnje Vincelovo na Požeškoj gori!
Svoj kupon & čašu možete rezervirati u Turističkoj zajednici Grada Požege ili iste preuzeti na ulazu. Kupon uključuje čašu, konzumaciju vina vinara Udruge vinogradara, vinara i voćara ”Stjepan Koydl”, vincelovski obrok & tradicionalni vincelovski štap.

Turistička zajednica Grada Požege ove će godine proslavu Vincelova organizirati u vinogradu na obroncima Požeške gore, u neposrednoj blizini samog centra grada i to u subotu, 20. siječnja 2024. godine, uz potporu Grada Požege i Udruge vinogradara, vinara i voćara “Stjepan Koydl”, pod nazivom „Vincelovo na Požeškoj gori“. Ovogodišnjoj će proslavi domaćin biti obitelj Vujnović, na brdu Kamen, u blizini kapelice svetog Vida.
Uz simboličan iznos od 5 eura, posjetitelji će dobiti čašu i moći uživati u vinu domaćina i vincelovskom obroku, uz prepoznatljive zvuke tamburice. Službeni početak proslave uz rezidbu i blagoslov vinograda održat će se u 12 sati.

Iako većina Požežana, a i gostiju naših vinara i vinogradara, već dobro poznaju Požešku goru, mali znakovi i karta nikad nisu na odmet.
Pridružiti nam se možete pješice s vodičem nakon okupljanja i pića dobrodošlice u prostoru Udruge vinogradara, vinara i voćara ”Stjepan Koydl” (podrum Kuće Kraljević) ili samostalno na lokaciji označenoj na karti (imanje obitelji Vujnović).” – poručili su iz Turističke zajednice Grada Požege.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *