Sutra u 19:00 sati humanitarni koncert grupe Silente za Udrugu “Mali princ”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Očekuje nas jedinstvena glazbena čarolija u srcu grada Požege! Turistička zajednica Grada Požege s radošću najavljuje spektakularan donatorski koncert jedne od najomiljenijih grupa našeg vremena – Silente. Ovo glazbeno putovanje ima poseban cilj – pružiti podršku Udruga “Mali princ”, čije se hvalevrijedno djelovanje osjeća u svakom koraku. U petak, 22. prosinca 2023. pozivamo vas da se pridružite zajednici ljubitelja glazbe i dobrote. Prostor bivšeg atletskog stadiona bit će poprište ove posebne večeri, gdje će se spojiti zvuk Silentea i srce humanitarne misije, uz podršku domaćih snaga Nevera band te Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum.

Uzbuđenje raste jer će ova glazbena manifestacija ostaviti neizbrisiv trag u našim srcima. Pronađite svoje kupone i budite dio večeri koja spaja ljubitelje glazbe i one koji žele učiniti razliku. Prikupljena sredstva od donacija osigurat će djeci s poremećajem iz spektra autizma nastavak terapija psihosocijalne podrške.

Koncert se održava u sklopu Adventa u Požegi, a započinje u 19:00 sati na prostoru bivšeg atletskog stadiona. Sva prikupljena sredstva osigurat će djeci s poremećajem iz spektra autizma nastavak terapija psihosocijalne podrške. minimalan iznos donacija je 5 eura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *