Sutra u 19:00 sati humanitarni koncert grupe Silente za Udrugu “Mali princ”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Očekuje nas jedinstvena glazbena čarolija u srcu grada Požege! Turistička zajednica Grada Požege s radošću najavljuje spektakularan donatorski koncert jedne od najomiljenijih grupa našeg vremena – Silente. Ovo glazbeno putovanje ima poseban cilj – pružiti podršku Udruga “Mali princ”, čije se hvalevrijedno djelovanje osjeća u svakom koraku. U petak, 22. prosinca 2023. pozivamo vas da se pridružite zajednici ljubitelja glazbe i dobrote. Prostor bivšeg atletskog stadiona bit će poprište ove posebne večeri, gdje će se spojiti zvuk Silentea i srce humanitarne misije, uz podršku domaćih snaga Nevera band te Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum.

Uzbuđenje raste jer će ova glazbena manifestacija ostaviti neizbrisiv trag u našim srcima. Pronađite svoje kupone i budite dio večeri koja spaja ljubitelje glazbe i one koji žele učiniti razliku. Prikupljena sredstva od donacija osigurat će djeci s poremećajem iz spektra autizma nastavak terapija psihosocijalne podrške.

Koncert se održava u sklopu Adventa u Požegi, a započinje u 19:00 sati na prostoru bivšeg atletskog stadiona. Sva prikupljena sredstva osigurat će djeci s poremećajem iz spektra autizma nastavak terapija psihosocijalne podrške. minimalan iznos donacija je 5 eura.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)