Svečana dvorana Gloria: Rezervirajte na vrijeme datum vašeg vjenčanja za 2023./2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


“Vrhunski odrađen posao, osoblje profesionalno, hrana prefina, uređenje predivno, ambijent ugodan, sobe moderno uređene, komunikacija odlična, sve u svemu savršeno. Drago nam je što smo se odlučili svadbu napraviti baš kod vas.” samo je jedna od stotine zadovoljnih recenzija mladenaca koji su svoj najljepši dan i povjerenje za organizaciju istog prepustili Svečanoj dvorani – Gloria.

Svečana dvorana – Gloria s radom je započela sredinom 2020. godine nakon pet mjeseci uređenja. Gloria, kao jedna od najvećih i najljepših dvorana u ovom dijelu Hrvatske za razne manifestacije, svečanosti, vjenčanja i svadbe, razne domjenke i proslave, prigodne zabave i obljetnice pokrenuta je od dvije požeške obitelji koje su godinama poznate u ugostiteljskoj branši, to su dakako obitelj Pojer i obitelj Pavić.

Svečana dvorana – Gloria do sada je uspješno odradila na tisuće događanja, ponajviše svadbi, a ako i Vi želite svoj jedan, jedini i neponovljivi dan proslaviti u Gloriji, i imati vrhunsko vjenčanje, javite nam se što prije jer je ostalo svega nekoliko datuma za 2023. godinu, a polako se počeo popunjavati kalendar i za 2024. godinu.
Ako su vaši gosti iz udaljenijih krajeva Hrvatske ili ipak izvan nje, u ponudi su i sobe i apartmani u sklopu svečane dvorane.

Više informacija o slobodnim terminima i ponudama možete provjeriti putem broja: 098 362 020 ili putem e-mail adrese [email protected].
Isto tako, vidjeti ponude i fotografije s raznih događanja te se dodatno informirati možete putem Facebook stranice ili na web adresi Gloria – svečana dvorana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)