Svečana dvorana Gloria: Rezervirajte na vrijeme datum vašeg vjenčanja za 2023./2024.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Vrhunski odrađen posao, osoblje profesionalno, hrana prefina, uređenje predivno, ambijent ugodan, sobe moderno uređene, komunikacija odlična, sve u svemu savršeno. Drago nam je što smo se odlučili svadbu napraviti baš kod vas.” samo je jedna od stotine zadovoljnih recenzija mladenaca koji su svoj najljepši dan i povjerenje za organizaciju istog prepustili Svečanoj dvorani – Gloria.

Svečana dvorana – Gloria s radom je započela sredinom 2020. godine nakon pet mjeseci uređenja. Gloria, kao jedna od najvećih i najljepših dvorana u ovom dijelu Hrvatske za razne manifestacije, svečanosti, vjenčanja i svadbe, razne domjenke i proslave, prigodne zabave i obljetnice pokrenuta je od dvije požeške obitelji koje su godinama poznate u ugostiteljskoj branši, to su dakako obitelj Pojer i obitelj Pavić.

Svečana dvorana – Gloria do sada je uspješno odradila na tisuće događanja, ponajviše svadbi, a ako i Vi želite svoj jedan, jedini i neponovljivi dan proslaviti u Gloriji, i imati vrhunsko vjenčanje, javite nam se što prije jer je ostalo svega nekoliko datuma za 2023. godinu, a polako se počeo popunjavati kalendar i za 2024. godinu.
Ako su vaši gosti iz udaljenijih krajeva Hrvatske ili ipak izvan nje, u ponudi su i sobe i apartmani u sklopu svečane dvorane.

Više informacija o slobodnim terminima i ponudama možete provjeriti putem broja: 098 362 020 ili putem e-mail adrese [email protected].
Isto tako, vidjeti ponude i fotografije s raznih događanja te se dodatno informirati možete putem Facebook stranice ili na web adresi Gloria – svečana dvorana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *