SVI U “GRABRIK”: Plamene večeras pobjedom postaju prvakinje Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Košarkašice Plamen Požege će petu finalnu utakmicu protiv Raguse (Dubrovnik) u doigravanja Premijer ženske košarkaške lige odigrati u večeras s početkom u 19,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Nakon što je Ragusa povela 2:0, Plamene su dobile sljedeće dvije pa je sad rezultat 2:2 i ovo je odlučujuća utakmica nakon koje će biti poznat novi prvak Hrvatske.

Ulaz je besplatan kao i cijele sezone na domaćim utakmicama požeškog kluba. Pozivamo i ovim putem sve sportaše, ljubitelje košarke, Požežane da napune tribine SD Tomislav Pirc, budu šesti igrač i podrže Plamene na putu do treće pobjede u finalnoj seriji koja im donosi naslov prvaka države, prvi u povijesti kluba koji ove godine obilježava 75 godina postojanja i uspješnog rada (1947. – 2022).

Plamene su odigrale vrhunsku sezonu 2021./2022. kako u WABA ligi i Kupu Ružice Meglaj Rimac tako i u Premijer ženskoj košarkaškoj ligi gdje su nakon regularnog dijela sezone i odigranih 22 kola požeške košarkašice osvojile prvo mjesto, a osvajanjem titule državnog prvaka u ovom doigravanju sezona bi bila savršena.
Prijenos utakmice Plamen Požega – Ragusa bit će na Sportskoj televiziji i na YouTube kanalu Hrvatskog košarkaškog saveza.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika