Svjetski, a naše: Destilerija Šimić osvojila prestižne nagrade u Londonu, Lyonu i Frankfurtu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


I ove godine destilerija Šimić opet se istaknula osvajanjem prestižnih nagrada na svjetskim poznatim natjecanjima u ocjenjivanju kvalitete alkoholnih pića – London Spirits Competition, Lyon International Trophy i Frankfurtu Internationa Trophy.
Potvrdu svoje visoke kvalitete i vrijednosti dobila je rakija od marelice koja je osvojila ZLATNU medalju u Lyonu i Frankfurtu te rakija Viljamovka koja je osvojila SREBRNU medalju.

Rakija od marelice karakteristična je i prepoznatljiva po svom posebnom mirisu i okusu, proizvedena je od najkvalitetnijih plodova marelice. Posebnim načinom prerade očuvana je aroma i okus ovog osobitog voća.

Rakija Viljamovka, najcjenjenija je među rakijama, proizvodi se isključivo od kruške Viljamovke. Prepoznatljivog mirnog, plemenitog okusa, veoma otmjena. Pažljivom destilacijom sačuvan je karakterističan okus i intenzivan i plemenita aroma Viljamovke.

Ove najnovije nagrade potvrda su izuzetne i kontinuirane kvalitete koju destilerija Šimić njeguje već dugi niz godinama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *