Taekwondo klub Gimnazija “Požega” traži 12 polaznika za treniranje u pravoj taekwon-do vježbaonici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Taekwondo klub Gimnazija Požega traži 6 učenika i 6 učenica (ukupno 12) za vježbanje u pravoj taekwon-do vježbaonici. Radi lakše obuke i treniranja poželjno je da to budu učenici viših razreda osnovne škole, svih razreda srednje škole ili studenti.

Vježbaonica se nalazi u Požegi, u ulici Pavla Radića broj 263, te je udaljena oko 4 kilometra od samog centra grada. Taekwondo klub Gimnazija je član Hrvatskog taekwon-do saveza i Požeškog športskog saveza. 

Polaznici će vježbati pod vodstvom kvalificiranog i licenciranog taekwon-do trenera i ispitivača HTS-a Zlatka Sliška, vježbanje će se organizirati u malim skupinama kako bi se trener mogao dovoljno posvetiti svakom učeniku. Također će po završetku obuke polaznici dobiti diplome Hrvatskog taekwon-do saveza o položenim zvanjima koje su priznate u cijelom svijetu. 

U dvorani postoji sva potrebna oprema za trening, sve je besplatno, a polaznici će dobiti i bijelu odjeću za vježbanje. Prijave su do 31. 12. 2023. Sve informacije i obavijesti mogu se dobiti na broj mobitela 091 523 7082 (Zlatko Sliško). 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *