TAJLAND Hrvatska boksačica Sara Beram sramotnom odlukom sudaca zaustavljena u četvrtfinalu turnira. Ostaje bez OI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


SARI BERAM ODUZETE SU OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU!
Naša prvakinja SARA BERAM (29) na najgori je način, sudačkom namještaljkom zaustavljena na 2. svjetskom kvalifikacijskom turniru u Bangkoku za OI u Parizu.
Sara Beram je zaustavljena u četvrtfinalu kategorije do 60 kg sudačkim preglasavanjem 4:1 u korist Vijetnamke Thi Linh Ha.
Krajnji rezultat u režiji sudaca iz Guatemale, Australije, Koreje i Maroka, s izuzetkom francuskog suca koji je jedini realno bodovao meč u korist naše reprezentativke, nema nikakve veze s onime što se događalo u ringu.
Sara je samouvjereno, fokusirano ušla u meč, potpuno kontrolirala i presretala pravodobno nasrtaje Vijetnamke, te sigurno, čisto dobila prvu rundu sa 5:0 i otvorila vrata polufinala i plasmana na Olimpijske igre u Parizu.
Zatvorili su ih suci. U drugoj rundi Sara je još dominantnije vodila meč, plasirala pravodobne kombinacije i umjesto potvrde čistog vodstva, sudački ‘eksperti’ rundu su bodovali 4:1 u korist Vijetnamke!? Jedino je europski sudac iz Francuske bodovao drugu rundu za našu reprezentativku.
U trećoj rundi, Sara se morala izvlačiti iz zagrljaja Vijetnamke koju je sudac u ringu, Amerikanac Reese stalno morao opominjati za držanje i na kraju joj dosljedno, u posljednjoj minuti meča pokazao javnu opomenu!
Nije bilo dovoljno, suci oko ringa su posljednju rundu bodovali za Vijetnamku, pristupilo se preglasavanju i Vijetnamka je poslana u polufinale, valjda da zadovolji azijsku kvotu na domaćem terenu u Tajlandu.
SARi BERAM je brutalno oduzeto pravo da se izbori za Olimpijske igre, vjerojatno nema boksača i boksačica koji su teže oštećeni u kvalifikacijskom ciklusu za OI u Parizu.
Teško je oštećena lani u odlučujućem meču u četvrtfinalu Europskih igara u Krakovu protiv srpske Ruskinje Shadrine, sada još očitije i bestijalnije u Bangkoku.
ČESTITKE SARI I TRENERU DAMIRU STRUČIĆU NA VRHUNSKIM MEČEVIMA U BANGKOKU, NA DVIJE SJAJNE POBJEDE I BORBI PROTIV VIJETNAMKE U KOJOJ JE ZASLUŽILA POBJEDU I PLASMAN U POLUFINALE.
Ono što je zaslužila svojom vještinom i borbenošću u ringu, oduzeli su joj sramotno ljudi oko ringa.
Tko nije gledao, snimku meča može pogledati na poveznici:
https://olympics.com/…/2024-boxing-2nd-world…” – poručili su iz Hrvatskog boksačkog saveza.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)