“Tekija” d.o.o. poziva sve vlasnike građevina na potpis ugovora o priključenju na sustav javne odvodnje prema pojednostavljenoj proceduri priključenja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sukladno članku 55. Zakona o vodnim uslugama (Narodne novine br. 66/2019), Tekija d.o.o. kao javni isporučitelj vodnih usluga, obavještava sve vlasnike građevina u naseljima Marindvor, Štitnjak, Kunovci, Bankovci, Trenkovo i Trnovac da su dužni priključiti svoju građevinu na novoizgrađeni sustav javne odvodnje izgrađen u sklopu aglomeracije Požega, odnosno sklopiti ugovor o priključenju na istu.

Ugovor se može potpisati i realizirati priključak na sljedeći način:
1. Javiti se na telefonski broj 034/312-467 ili osobno doći u Tekiju d.o.o., Vodovodna 1, soba broj 7 radi pripreme ugovora i dogovora oko potpisa ugovora.
2. U roku od najduže 7 dana Tekija d.o.o. će uputiti telefonski poziv za potpis ugovora koji se može potpisati na šalteru za reklamacije u prizemlju upravne zgrade Tekija d.o.o., Požega, Vodovodna 1.
3. Cijena priključenja u kontrolno okno, izrada skice priključka i prijava priključka iznosi 261,00 Kn + PDV, a navedeni iznos može se platiti na blagajni nakon potpisa ugovora.
4. Priključenje u kontrolno okno, izrada skice priključka i prijava priključka građevine na izgrađeni kanalizacijski priključak odnosno sustav javne odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Požega, će biti na način da vlasnik građevine pripremi internu instalaciju za priključenje i obavijesti Odjel odvodnje na broj telefona 034/312-465 ili osobno u sobi broj 11.

Iz Tekije d.o.o. pozivaju sve vlasnike građevina da ispune svoju zakonsku obvezu priključenja na sustav javne odvodnje, u roku od najduže jedne (1) godine od dana zaprimanja pisane obavijesti, a sve kako ne bi došlo do poduzimanja daljnjih pravnih radnji sukladno prekršajnim odredbama određene člankom 83. stavak 1. točka 22. i 23. Zakona o vodnim uslugama.

Za detaljnije informacije, možete kontaktirati Tekiju d.o.o. na telefonski broj 034/312-467.

Izvor: Tekija d.o.o.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *