Terenski Vizažist Kristina Bošnjak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Vizažist (eng. Make-up artist) je umjetnik koji se bavi izgledom ljudskog tijela. Najčešće se bave uljepšavanjem ili naglašavanjem i prikrivanjem određenih dijelova lica.
Danas predstavljamo jednu od najiskusnijih vizažistica s područja Požeško-slavonske županije, Kristinu Bošnjak.

Kristina je dugogodišnje iskustvo rada na sceni stekla uljepšavajući žene i muškarce, bilo frizurama ili šminkanjem.
Svim svojim klijentima, Kristina pristupa individualno i prilagođava se prema njihovim željama. Isto tako, za razliku od brojnih drugih ona se ističe i po tome da ne trebate nigdje ići nego ona dolazi kod vas jer je terenska vizažistica. Dakle, nakon dogovorenog termina, ona dolazi na vašu adresu, ne trebate razmišljati je li auto slobodan ili gdje ćete s djecom.

Često nam se dogodi da nam se nešto na nekome jako svidi i pomislimo da bi željeli isto to, međutim to ne znači da će i na nama to tako izgledati, pa se bespotrebno razočaramo. Uvijek je bolje biti poboljšana verzija sebe nego nečija loša kopija. Osobni pristup je najvažniji te ako prije početka šminkanja niste sigurni što bi točno htjeli, kroz razgovor o vašim idejama i željama, ali i o odjevnoj kombinaciji koju ćete nositi na tu šminku, doći ćemo do najboljeg rješenja za vas – govori nam Kristina.
Ponudu usluga sam podjela u tri kategorije kako bih lakše klijentima objasnila sam odabir usluge.

DNEVNI MAKE UP

Takva vrsta šminkanja koristi se kad trebamo izgledati lijepo, primjerice za nekakav poslovni sastanak, razgovor za posao, otići na kavu, krizme, pričesti, umirovljeničke zabave i slično. Koristimo BB kremu ili lagane pudere, boje su prozračne i lagane, u konačnici decentna šminka.

VEČERNII MAKE UP

Večernji izgled je neka druga priča, tu sad gledamo na što skrenuti pozornost a što sakriti, svi imamo nešto što bi htjeli promijeniti, pa se tu igramo sjenama i konturama. Sad dajemo sve od sebe da zablistamo u nekom novom sjaju. Obično samim odabirom garderobe određujemo smjer u kojem idemo, kruna toga je frizura i šminka. Make up mora biti postojan cijelo vrijeme, stilovi i tehnike “sjajila i šljokice”, razne kombinacije, ovisno što tko voli.
Večernja šminka je upravo kako i samo ime kaže, namijenjena za izlaske, partyje, maturalne zabave i slično.

ŠMINKA ZA VJENČANJE

Namijenjena je kako kažu za najvažniji dan u životu. Mladenka je centralni dio svečanosti. Naravno tu je i mladoženja koji isto tako mora besprijekorno izgledati na fotografijama, kao i kumovi, djeveruše i roditelji. Svaki od njih ima svoju ulogu za taj dan, a niti jedna od tih uloga, bila ona veća ili manja nije zanemariva. Kad radim za svatove tada klijentima pristupam kao da radim za snimanja i spot jer to je slično, Make up mora podnijeti sve izazove toga dana. Nerijetko ostajem do kraja kako bih pomogla obući mladenku ili zavezati kravatu mladoženji, ukratko rečeno pregledati je li sve u redu. Kod terenskog rada nikad ne znate što vas očekuje, a tu do izražaja dolazi sva vaša kreativnost – rekla je Kristina Bošnjak.

Ako vas je zainteresiralo što ste pročitali, Kristini se možete javiti na kontakt broj: 099 267 1701 ili putem vibera.Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *