“Tko radi, ne boji se gladi”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Sinoć smo nakon svega dva mjeseca drugi put ukazali na problem koji smeta mnogobrojnim građankama i građanima.
Ulazak u kvart Babin Vir krasi most s nekoliko rupa koje vozači ukoliko uspiju izbjegnu, ako ne uništavaju vlastite automobile (nemaju svi novu SLUŽBENU Škodu Superb).

Ponovit ćemo, sinoć smo objavili članak a danas dopodne su rupe “zakrpane”, tako da je svaka riječ o neradu gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića suvišna.

Ovaj put nisu došli Pajo i Čkalja iz privatne tvrtke nego djelatnici tvrtke Komunalac Požega d.o.o.
Kombi Komunalca je identično privatnoj tvrtki prije otprilike dva mjeseca u tovarnom dijelu dovezao asfalt koji je lopatom izbačen u rupu i problem je naravno riješen!
Kao što vidite rupa više nema, dakle nema ni problema, očito je zaključak mislioca iz Grada Požege i tvrtke Komunalac Požega d.o.o.

Gradonačelnik Glavić uporno se već gotovo 7 mjeseci “hrva” s problemima i pretače “iz šupljeg u prazno” umjesto da se uhvati u koštac s problemom i riješi ga jednom za svagda.
Većina požeških ulica su spremne da ih se izreže i napravi ponovno, od krpanja se privremeno zamagle oči, ali dugoročno dolazi do još većih problema.

Gradonačelniče, moramo Vas informirati da Požega nije počela s Vama niti će završiti s Vama, Vi ste ovdje samo “putnik u prolazu” kao i svi bivši gradonačelnici, no pitanje je hoće li ostati nešto nakon Vas. (bili Vi na vlasti čitav mandat ili samo dvije godine i jedan dan)

Ceste su dugoročno ulaganje koje građanke i građani Požege zaslužuju, u konačnici oni Vam daju plaću od gotovo 20 000 kuna neto.

Na kraju se možemo pozvati na staru izreku “Tko radi, ne boji se gladi”.
U toj izreci mi možemo pronaći i gradonačelnika Glavića koji je pokazao da radi, ali radi li dobro, prosudite same drage čitateljice i čitatelji!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika