“To vam je Borina ulica, u njoj živi oduvijek, a nije ga briga, sjeti nas se samo za izbore”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Stanovnici dvije požeške ulice i to Ulice Nikole Tesle i Ulice Vranduk ukazuju nam na probleme koje za njih sluha nema Grad Požega. Kad kažu Grad Požega, prvotno misle na njihovog susjeda prof.dr.sc. Borislavu Miličeviću, koji uz dužnost dekana Fakulteta turizma i ruralnog razvoja, obnaša dužnost i zamjenika gradonačelnika Grada Požege, doduše kao volonter, ali za “simboličnu” naknadu od gotovo 1000 eura mjesečno.

Stanovnici Ulice Nikole Tesle u Požegi, govore nam da tu već mjesecima svakodnevno uništavaju svoje automobile jer “izrezani” dio asfalta već mjesecima nitko ne dolazi “zakrpati”. Nije im jasno kako više kao nekad prije komunalni redari ne obilaze grad i ne uviđaju probleme koji su iz njihove domene i koje treba sanirati.
Isto tako nije im jasno kako to ne smeta i zašto ne želi reagirati i njihov susjed Borislav Miličević koji je drugi čovjek Grada.

“To vam je Borina ulica, u njoj živi oduvijek, a nije ga briga, sjeti nas se samo za izbore. Ako ne brine o svojoj ulici, čemu se onda jadni mogu nadati drugi sugrađani, stvarno mi nije jasno” – zapitkuje se jedna mještanka ulice.
“Boro ne bi prošao nikada da ne pozdravi ili da ne upita za zdravlje, ali uništava i on svoj automobil, pa jel ne može reći svojim službama da to odrade, ne kao naš susjed, nego kao izabrani dogradonačelnik” – govori nam druga mještanka.

Drugi problem nalazi se u Ulici Vranduk, ondje također sugrađani uništavaju svoja osobna vozila na rupi u mostu.
“Neka navuku barem asfalt preko te rupe, bili bi zadovoljni vjerojatno svi, samo da ne uništavamo aute svaki dan ovdje” – govori nam sugovornik koji živi u Ulici Vranduk i koji se već mjesecima “bori” s time problemom.

U nastavku donosimo fotografije iz obje ulice, a zamjeniku gradonačelnika poručujemo da treba više njegovati dobrosusjedske odnose, ne samo kada neki susjed želi zaposlenje, primjerice u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Požege.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)