Tom Pirc i Niko Škoko Zdelar na pobjedničkom postolju

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U vrhunskom organizacijskom aranžmanu STK Požega održan je Regijski turnir za najmlađe uzraste. Klub je ugostio igrače naše regije koji su se odazvali u velikom broju te je popunjenost gledališta I stolova bila na zavidnom nivou.
Naši najmlađi predstavnici nastupili su u nekoliko kategorija a najveći uspjeh i zlato osvojili su Tom Pirc koji je svojom kvalitetom bez izgubljenog seta dokazao kvalitetu rada u klubu a također i naš najmlađi predstavnik Niko Škoko Zdelar koji je također osvojio zlatnu medalju i uvjerljivo prvo mjesto. Oba igrača su učenici Škola Dobriša Cesarić koja svakoga dana pomaže u organizacijskom dijelu treninga svojih mladih sportaša.
Nadalje moramo spomenuti da je prvi turnir veliko iskustvo za naše male početnike a boje kluba obranili su na najljepši mogući način, osvajanjem medalja u svojim  kategorijama.
Kategorija klinci: 1.mjesto Niko Škoko Zdelar
2.mjesto Vito Horvat
3.mjesto Matija Veić
Klinceze:
2. mjesto Martina Veić
3.mjesto Mihaela Ivčetić
4.mjesto Brigita Mandić
Najmlađi kadeti: 1.mjesto Tom Pirc
3.mjesto Ivano Špehar

Čestitamo trenerima Zlatku Pirc, Nikolini Raguž i Bruni Petek na pomoći i uspjesima igrača. Također veliko hvala mladim sucima i roditeljima na angažmanu te navijačima na podršci.

Tekst i foto: Rajko Smiljanić

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)