Top četiri koktela na bazi Traubi vina koje morate isprobati ovog ljeta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Traubi Vino lagano je i pjenušavo, osvježavajuće piće s niskim udjelom alkohola na bazi vina unutar kojega se skladno sljubljuju karakter mladog vina i bogatstvo primarnih aroma slatkog grožđanog soka. Skladna zlatno-žuta boja sa zelenim nijansama oduševljava svilenom punoćom okusa i raskošnim profilom aroma zaokruženih svježinom sitnih perlica.

U čemu je tajna?
Aromatizirano piće Traubi razlikuje se od klasičnih aromatiziranih vina sljubljivanjem vina Muškat Ottonela s moštom sorte Graševine bez dodataka. Ručna berba i brza prerada grožđa nakon koje slijedi prirodna sedimentacija mošta, fina filtracija, čuvanje mošta na niskim temperaturama te fermentacija mladog vina u kontroliranim uvjetima, zaokružuje proces lagane karbonizacije. Redizajnom etikete istaknule su se lepršave primarne arome i izraziti pjenušavi elementi. Traubi Vino pije se rashlađeno na 8 – 10 °C samostalno ili u sinergiji s drugim spojevima u kreiranju osvježavajućih, zamamnih koktela.

BUBBLY & FRESH: 10 cl Traubi vino
2 cl Monin White Peach sirup (ili 2 cl Monin Elderflower sirup, ili 2 cl Monin Passion Fruit sirup)
2 cl lemon juice
Whine glass Harmony 53

BITTER & SWEET: 10 cl Traubi Vino
4 cl Campari
3 cl fresh orange juice
Wine glass Winebar 74

FIZZY & CITRUS: 10 cl Traubi Vino
4 cl Tanqueray London Dry Gin
3 cl Monin Elderflower sirup
2 cl fresh lemon juice
Highball glass

SMOKE & SPICY: 10 cl Traubi Vino
4 cl Johnnie Walker Black Label
2 cl Monin Ginger sirup
2 cl fresh lemon juice
Highball ili old fashioned glass

Koje druge sastojke koristite u koktelu i zašto smatrate da se dobro uklapaju uz Traubi vino?
Uz Traubi Vino odlučili smo ukomponirati bitter arome aperitivnog likera, citrusne i bitter okuse najpoznatijeg spirita današnjice, gina te smokey arome snažnog dominantnog škotskog whiskya, kako bi zadovoljili palete okusa svih konzumenata. Također igrali smo se s prepoznatljivim okusima bazge i bijele breskve koji svojim aromama upotpunjuju voćnost Traubi Vina. Kako bi naglasili laganu pjenušavost i svježinu Traubi Vina dodatno smo koristili svježi sok limuna za potpuno zaokružene okuse i balans.

Zašto baš kokteli od Traubi vina?
Zbog sve veće popularnosti fizzy koktela u svijetu koji svaku priliku čine posebnom. Pozivaju na opuštanje i odgovorno konzumiranje. Bogate i svježe arome Traubi vina daju nam mogućnost kreiranja jednostavnih svježih koktela namijenjenih za tople i sunčane dane.

Kome bi preporučili Traubi koktele?
Svima koji vole izlaziti van svoje komforne zone, istraživati različite okuse, spajati nespojivo. Svima koji razmišljaju o konceptima, a ne receptima.

Kako biste potaknuli kupca da proba novo piće?
Pobornicima navika je nekada jako teško preporučiti i ponuditi nešto novo, međutim s dodatnim vrijednostima okusa smatramo da Traubi kreacije mogu zadovoljiti i najveće gastronomske kritičare.

Kako pripremate koktel na bazi Traubi vina?
Kada je priprema koktela u pitanju, jedino pravilo je da pravila nema. Dobar barmen mora biti otvoren prema životu i svijetu i biti spreman na eksperimente. Jednostavnost pripreme koktela na bazi Traubi vina možda i vas odvede u profesionalne vode da sami kreirate i stvarate nove okuse. Što se tehnike tiče, bit će vam dovoljna čaša, led i sastojci koje ćete zajedno sljubiti miješajući ih barskom žlicom. Sve skupa ćete začiniti eteričnim uljima citrusa i dekorirati začinskim biljem.

Aromatizirano piće na bazi vina Traubi pronađite u specijaliziranim trgovinama ili ga naručite putem web trgovine https://www.kutjevo.com/nasa-vina/traubi/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *