Top četiri koktela na bazi Traubi vina koje morate isprobati ovog ljeta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Traubi Vino lagano je i pjenušavo, osvježavajuće piće s niskim udjelom alkohola na bazi vina unutar kojega se skladno sljubljuju karakter mladog vina i bogatstvo primarnih aroma slatkog grožđanog soka. Skladna zlatno-žuta boja sa zelenim nijansama oduševljava svilenom punoćom okusa i raskošnim profilom aroma zaokruženih svježinom sitnih perlica.

U čemu je tajna?
Aromatizirano piće Traubi razlikuje se od klasičnih aromatiziranih vina sljubljivanjem vina Muškat Ottonela s moštom sorte Graševine bez dodataka. Ručna berba i brza prerada grožđa nakon koje slijedi prirodna sedimentacija mošta, fina filtracija, čuvanje mošta na niskim temperaturama te fermentacija mladog vina u kontroliranim uvjetima, zaokružuje proces lagane karbonizacije. Redizajnom etikete istaknule su se lepršave primarne arome i izraziti pjenušavi elementi. Traubi Vino pije se rashlađeno na 8 – 10 °C samostalno ili u sinergiji s drugim spojevima u kreiranju osvježavajućih, zamamnih koktela.

BUBBLY & FRESH: 10 cl Traubi vino
2 cl Monin White Peach sirup (ili 2 cl Monin Elderflower sirup, ili 2 cl Monin Passion Fruit sirup)
2 cl lemon juice
Whine glass Harmony 53

BITTER & SWEET: 10 cl Traubi Vino
4 cl Campari
3 cl fresh orange juice
Wine glass Winebar 74

FIZZY & CITRUS: 10 cl Traubi Vino
4 cl Tanqueray London Dry Gin
3 cl Monin Elderflower sirup
2 cl fresh lemon juice
Highball glass

SMOKE & SPICY: 10 cl Traubi Vino
4 cl Johnnie Walker Black Label
2 cl Monin Ginger sirup
2 cl fresh lemon juice
Highball ili old fashioned glass

Koje druge sastojke koristite u koktelu i zašto smatrate da se dobro uklapaju uz Traubi vino?
Uz Traubi Vino odlučili smo ukomponirati bitter arome aperitivnog likera, citrusne i bitter okuse najpoznatijeg spirita današnjice, gina te smokey arome snažnog dominantnog škotskog whiskya, kako bi zadovoljili palete okusa svih konzumenata. Također igrali smo se s prepoznatljivim okusima bazge i bijele breskve koji svojim aromama upotpunjuju voćnost Traubi Vina. Kako bi naglasili laganu pjenušavost i svježinu Traubi Vina dodatno smo koristili svježi sok limuna za potpuno zaokružene okuse i balans.

Zašto baš kokteli od Traubi vina?
Zbog sve veće popularnosti fizzy koktela u svijetu koji svaku priliku čine posebnom. Pozivaju na opuštanje i odgovorno konzumiranje. Bogate i svježe arome Traubi vina daju nam mogućnost kreiranja jednostavnih svježih koktela namijenjenih za tople i sunčane dane.

Kome bi preporučili Traubi koktele?
Svima koji vole izlaziti van svoje komforne zone, istraživati različite okuse, spajati nespojivo. Svima koji razmišljaju o konceptima, a ne receptima.

Kako biste potaknuli kupca da proba novo piće?
Pobornicima navika je nekada jako teško preporučiti i ponuditi nešto novo, međutim s dodatnim vrijednostima okusa smatramo da Traubi kreacije mogu zadovoljiti i najveće gastronomske kritičare.

Kako pripremate koktel na bazi Traubi vina?
Kada je priprema koktela u pitanju, jedino pravilo je da pravila nema. Dobar barmen mora biti otvoren prema životu i svijetu i biti spreman na eksperimente. Jednostavnost pripreme koktela na bazi Traubi vina možda i vas odvede u profesionalne vode da sami kreirate i stvarate nove okuse. Što se tehnike tiče, bit će vam dovoljna čaša, led i sastojci koje ćete zajedno sljubiti miješajući ih barskom žlicom. Sve skupa ćete začiniti eteričnim uljima citrusa i dekorirati začinskim biljem.

Aromatizirano piće na bazi vina Traubi pronađite u specijaliziranim trgovinama ili ga naručite putem web trgovine https://www.kutjevo.com/nasa-vina/traubi/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)