Topli sendviči od starog kruha

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

1.
Sir trapist izribajte na ribež, šunku izrežite na rezance.

2.
Jaja umutite vilicom (nije potrebno tući mikserom) i u njih dodajte sir, šunku, sjeckani peršin, ribani sir, sol, papar, Vegetu i kiselo vrhnje.

3.
Izmješajte u jednoliku, gustu, kašastu smjesu

4.
Svaku krišku kruha kratko umočite u mlijeko i slažite u namašćen lim

5.
Na svaku krišku kruha stavite dobru žlicu smjese i stavite zapeći u zagrijanu pećnicu na 180°C, dok se lijepo ne zapeče.

Posluživanje
Ako se posluži uz omiljenu salatu imate dobar ručak ili večeru.

Sastojci
PRIPREMITE

150 gr sira trapista ili gaude
150 gr šunke (za pizzu)
3 jaja
20 gr ribanog sira (parmezana)
1,5 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
peršin, sol, papar
8 kriški kruha
1-2 dl mlijeka

IZVOR: Coolinarka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika