Topli sendviči od starog kruha

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

1.
Sir trapist izribajte na ribež, šunku izrežite na rezance.

2.
Jaja umutite vilicom (nije potrebno tući mikserom) i u njih dodajte sir, šunku, sjeckani peršin, ribani sir, sol, papar, Vegetu i kiselo vrhnje.

3.
Izmješajte u jednoliku, gustu, kašastu smjesu

4.
Svaku krišku kruha kratko umočite u mlijeko i slažite u namašćen lim

5.
Na svaku krišku kruha stavite dobru žlicu smjese i stavite zapeći u zagrijanu pećnicu na 180°C, dok se lijepo ne zapeče.

Posluživanje
Ako se posluži uz omiljenu salatu imate dobar ručak ili večeru.

Sastojci
PRIPREMITE

150 gr sira trapista ili gaude
150 gr šunke (za pizzu)
3 jaja
20 gr ribanog sira (parmezana)
1,5 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
peršin, sol, papar
8 kriški kruha
1-2 dl mlijeka

IZVOR: Coolinarka

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)