Tradicionalna akcija Komunalca: Direktor Lovrić zakupcima i kupcima dijelio platnene vrećice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


I ove smo godine, uoči Božića i Nove godine, zakupcima klupa na Gradskoj tržnici Požega podijelili poklone. Domagoj Lovrić, direktor Komunalca Požega d.o.o. na taj im je način iskazao zahvalnost što i u ovako teškim vremenima svakodnevno dolaze na tržnicu i svojim sugrađanima nude voće, povrće i ostale domaće proizvode – prenosi tvrtka Komunalac Požega d.o.o.

Kako je edukacija o odvajanju otpada preduvjet pravilnog gospodarenja otpadom, tako i aktivnosti Komunalca redovito imaju edukativni karakter. Zakupcima su, uz ostale prigodne poklone, podijeljene platnene vrećice za kupovinu jer su ekološki prihvatljivije, dugotrajnije i jeftinije od plastičnih.

Vrećica više tražila se i među kupcima koji su ih odmah napunili voćem, grincajgom, domaćim mlincima, tjesteninom, zimnicom….

Osim na tržnici, platnene smo vrećice dijelili i u pješačkoj zoni kako bi ih koristilo što više građana. Kontinuiranim provođenjem izobrazno-informativnih aktivnosti nastojimo utjecati na ekološku svijest građana i potaknuti ih na pravilno postupanje otpadom i usvajanje zdravih obrazaca ponašanja kojima štitimo okoliš i zdravlje ljudi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *