Tradicionalna podjela poklona najmlađima u organizaciji NK “Graničar” Zagrađe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Kao i prijašnjih godina klub s “Glivnjaka” odlučio je i ove godine napraviti jednu humanu gestu te darivati svoje najmlađe sumještane u Zagrađu s Božićnim paketićima njih ukupno 70-tak.
Kako bi blagdanska priča bila životopisna vrijedni članovi su za tu priliku izradili posebne “saonice” za Djeda Božićnjaka i njegove vilenjake. Uredno pripravljena, sređena te napunjena poklonima krenula je niz mjesto kako bi obišla svako dijete te unijela sreću, veselje i zadovoljstvo u obitelj.

U veselim “saonicama” uz poklone i glazbu dijelio se topli čaj i još po neki veseli napitak kako bi se zagrijali svi vilenjaci te mještani ovog prekrasnog pitoresknog slavonskog mjesta. Veliki broj građana je izlazio iz svojih kuća te veselu povorku nudio tradicionalnim slavonskim jelima i pićima kako bi druženje i veselje potrajalo što duže te pozdravljalo veselu povorku. Još jednom su članovi i igrači NK “Graničar” iz Zagrađa pokazali veliko srce i ljubav prema mjestu gdje žive, rade te treniraju u nadi da ćemo doživjeti neka bolja vremena.

“Smisao i svrha kluba nije samo osvajanje prvenstva i bodova već humanost, društvena uključivost i solidarnost prema društvu u kojemu radi i egzistira” Bruno Horvat, potpredsjednik NK “Graničar” Zagrađe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika