Treba li netko od djece nastradati, kako bi nadležni iz Grada Požege nešto napravili?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Nekolicina roditelja kontaktirala nas je o problemu koji ih svakodnevno zabrinjava. Naime, radi se o trošnoj kući koja je napuštena i koja će se vrlo vjerojatno ubrzo sama od sebe urušiti. To što će se ona urušiti ne bi bio problem da se nalazi na nekom osamljenom mjestu, udaljenom od moguće prijetnje za ljudske živote.
Međutim, kako se “kuća” nalazi u Osječkoj ulici, nekoliko desetaka metara od “srednjoškolskog centra”, a odmah uz pješačku stazu kojom stotine srednjoškolaca svakodnevno prolazi do trgovačkog centra Plodine po nešto za “marendu”, onda je definitivno krajnje vrijeme da nadležni reagiraju i nešto naprave po tome pitanju. Osim srednjoškolaca, brojne sugrađanke i sugrađani prema Općoj županijskoj bolnici Požega koriste istu pješačku stazu i prolaze pored navedenog objekta, kojeg je nekad krasio naziv kuća.
Stvar postaje gora kada se uvidom u katastar utvrdi da je suvlasnik parcele i Grad Požega.
Zašto do sada nitko iz Komunalnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege nije reagirao, nije nam poznato, no nadamo se da hoće, što je prije moguće, prije nego li se nekome nešto dogodi!
Ujedno se nadamo da rušenje navedenog objekta, neće biti nekoliko puta preplaćeno poput Dječjeg vrtića “Pod gradom”.
U nastavku pogledajte fotografije pa procijenite same drage čitateljice i čitatelji koliko je situacija ozbiljna.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

1 thought on “Treba li netko od djece nastradati, kako bi nadležni iz Grada Požege nešto napravili?”

  1. Nije to samo tu, isto ako ne i gore od te zgrade nalazi se u ulici H. Branitelja odmah iznad trgovine Lux preko puta vojarne gdje prolaze razne delegacije u posjetu vojarni. Sramota grada i države.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)