Treba li netko poginuti da bi “nadležni” iz Hrvatskih cesta nešto poduzeli?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Most u Osječkoj ulici, nalazi se u neposrednoj blizini nekoliko trgovačkih centara, srednjoškolskog centra, logističkog skladišta, studentskog centra, bazena, vojarne, Zvečeva, bolnice i svega ostalog, što govori da je zasigurno jedan od najfrekventnijih u gradu. Kad se nešto puno koristi, ta stvar se s vremenom krene trošiti i dolazi do zamora materijala. Stvar postaje gora ako se to nešto, u ovom slučaju most, redovno ne održava.
Što se tiče kolnika ili ti ceste, taj dio je još uvijek prihvatljiv, ali kad se dotaknemo nogostupa odnosno staze namijenjene za pješake, možemo se samo zacrveniti i zapitati gdje mi to živimo?
Stazu krase nemale rupe ispod kojih se gleda u potok koji teče ispod mosta. Doslovce trenutak nepažnje u najboljem slučaju može dovesti do loma ruke ili noge, a vrlo vjerojatno i nešto gore. S obzirom na to da se radi o državnoj cesti, odgovornost je isključivo na Hrvatskim cestama.
Kako bi se takve stvari spriječile, netko bi trebao nešto poduzeti, no kako mi živimo u srcu Požeško-slavonske županije, u gradu Požegi, svi nešto čekaju i očekuju, a ne bi vjerovali, samo od sebe se apsolutno ništa neće napraviti. Oni koji su debelo plaćeno za to mudro okreću glavu i očekuju da ih se neće prozvati ili pitati nešto o toj temi a tisuće srednjoškolaca i ostalih pješaka svakodnevno riskiraju živote.
Pričekat ćemo nekoliko dana, kako bi vidjeli hoće li se netko pomaknuti iz ugodnog ureda, ako ne, nakon toga ćemo i poimence prozivati odgovorne.
Drage čitateljice i čitatelji, pogledajte gdje vam djeca svakodnevno prolaze i s čime se susreću zbog lijenosti, bahatosti i neodgovornosti pojedinaca.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)