Tri prometne nesreće u proteklih 24 sata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U subotu 13. kolovoza 2022. oko 5.10 sati u Požegi u Njemačkoj ulici, 31-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,38 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do kružnog toka nije se vozilom kretao sredinom prometne trake nakon čega je došlo do silaska vozila sa kolnika i udara prednjim dijelom vozila u betonske stepenice.

Protiv 31-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 14.kolovoza 2022. oko 3.30 sati u Pakracu u Ulici Matice hrvatske, 24-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, stranih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i udario prednjim desnim kotačem u električni stup a potom u stablo.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 20-gođišnjak i 25-godišnjak koji su se nalazili u vozilu kao putnici dok protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dogodila se još prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici – priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika