Turistička zajednica Grada Požege neodlučna oko regulacije prometa, a možda i nije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Povodom 22. siječnja i blagdana sv. Vinka, kao i svi drugi gradovi i općine, i Grad Požega svojim sugrađanima organizira tradicionalno Vincelovo. Ovogodišnje Vincelovo održava se sutra na brdu iznad Požege, u vinariji kod Ivanke Dodiković. Vincelovo starta s početkom u 11:00 sati, a cijena čaše je 5 eura.

Tom prigodom, Turistička zajednica Grada Požege prije svega četiri dana poslala je priopćenje o posebnoj regulaciji prometa povodom Vincelova na Požeškoj gori, da bi danas pak poslali novo priopćenje da ipak posebne regulacije prometa neće biti, a kao razlog navode loše vremenske uvijete i oštećenja dijelova ceste ne razmišljajući da će na ovaj način vozači ići i s jedne i s druge strane brda prema vrhu, ali i prema gradu i prema svome odredištu i morat će se mimoilaziti na uskim putevima koji vode do vinarije gdje se održava Vincelovo.
Prijašnjih godina na snazi je bila odluka da se može ići samo u jednom smjeru i stvari su funkcionirale, brdo je bilo kao jedan veliki kružni tok. Ove godine, možemo se nadati da se na uskim putevima na brdu neće događati prometni problemi i da neće doći do nesreće jer se iz nekog nepoznatog, a prema svemu sudeći i ne baš opravdanog razloga odustalo od iste odluke od prije četiri dana, odluke kakva je bila godinama!
Što se u četiri dana moralo ili moglo dogoditi da bi se ovakve odluke donosile pa poništavale, nije nam poznato.
Možda sam neodlučan, a možda i nisam, zapitao se jednom jedan neodlučan čovjek, a je li Turistička zajednica Grada Požege neodlučna, ili možda nije, procijenite same čitateljice i čitatelji.
U nastavku donosimo obje obavijesti TZ Požege o posebnoj regulaciji prometa, odnosno obavijest da regulacije neće biti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *