U 4. kolu MNLV Požega pobjede ostvarili Autodijelovi Barišić, Rampa COR, Kelvin i Alabama

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer su odigrane sve utakmice 4. kola Malonogometne lige veterana Požega.

U prvom susretu Rampa COR je pobijedilaHVIDR-u rezultatom 6:2. Hat-trick za Rampu zabio je Mario Vlaović, dva pogotka dodao je Danijel Rašić, a jedan Zdravko Novak. Za HVIDR-u su strijelci bili Mario Jakovac i Ilija Vulić.

Ekipa Viševice gradnje je uvjetljivo poražena od Kelvina iako je nakon prvog poluvremena rezultat bio 0:0, a prvi pogodak pao je u 22. minuti. Drago Marković je zabio 4 gola, a po jedan su dodali Petar Čuljak i Željko Mitrović. 

Alabama je rezultatom 6:2 bila bolja od ekipe Vallis Aurea kojoj je to prvi poraz u sezoni nakon 3 pobjede u prva 3 kola. Za Alabamu koja je ponovno imala samo 6 igrača u zapisniku, bez zamjena odigravši svih 40 minuta utakmice, strijelci su biliMiro Raguž (2), Dario Lončarević (2), Jurica Bešlić i Krešo Poleti. 

U derbiju kola sastale su se ekipeAutodijelova Barišić i MNK Birtijca, a pobjeda je rezultatom 6:4 pripala“Barišićima” iako je Biritjca u 21. minuti imala vodsvo od 1:4. Ivan Murar doveo je Birtijcu u vodstvo u 4. minuti, a izjednačio je Ivan Sesar u 8. minuti. Novo vodstvo Birtijci donio je Dario Majetić u 10. minuti pogotkom za 1:2, a prednost su na 1:4 u 11. i 21. minuti povećali Dubravko Soldo i Ivan Murar. 

U 24. minuti Tomislav Vukoja je smanjio na 2:4, a Miroslav Papak je golovima u 25. i 33. minuti izjednačio rezultat na 4:4. Prvo vodstvo “Barišićima” donio je Tomislav Vukoja pogotkom za 5:4 u 34. minuti, a konačnih 6:4 postavio je Vjekoslav Čertiminutu poslije. 

U ovom kolu slobodan je bio Standard. 

Utakmice 5. kola igrat će se u nedjelju, 05. 11. 2023. od 8,00 do 11,30 sati. Sastaju se Kelvin – Alabama (8,00), Vallis Aurea – Autodijelovi Barišić (8,50), HVIDRa – Viševice gradnja (9,40) i Standard – Rampa COR (10,30). Slobodna je MNK Birtijca čija ekipa mora osigurati zapisničara. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)