U 4. kolu MNLV Požega pobjede ostvarili Autodijelovi Barišić, Rampa COR, Kelvin i Alabama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer su odigrane sve utakmice 4. kola Malonogometne lige veterana Požega.

U prvom susretu Rampa COR je pobijedilaHVIDR-u rezultatom 6:2. Hat-trick za Rampu zabio je Mario Vlaović, dva pogotka dodao je Danijel Rašić, a jedan Zdravko Novak. Za HVIDR-u su strijelci bili Mario Jakovac i Ilija Vulić.

Ekipa Viševice gradnje je uvjetljivo poražena od Kelvina iako je nakon prvog poluvremena rezultat bio 0:0, a prvi pogodak pao je u 22. minuti. Drago Marković je zabio 4 gola, a po jedan su dodali Petar Čuljak i Željko Mitrović. 

Alabama je rezultatom 6:2 bila bolja od ekipe Vallis Aurea kojoj je to prvi poraz u sezoni nakon 3 pobjede u prva 3 kola. Za Alabamu koja je ponovno imala samo 6 igrača u zapisniku, bez zamjena odigravši svih 40 minuta utakmice, strijelci su biliMiro Raguž (2), Dario Lončarević (2), Jurica Bešlić i Krešo Poleti. 

U derbiju kola sastale su se ekipeAutodijelova Barišić i MNK Birtijca, a pobjeda je rezultatom 6:4 pripala“Barišićima” iako je Biritjca u 21. minuti imala vodsvo od 1:4. Ivan Murar doveo je Birtijcu u vodstvo u 4. minuti, a izjednačio je Ivan Sesar u 8. minuti. Novo vodstvo Birtijci donio je Dario Majetić u 10. minuti pogotkom za 1:2, a prednost su na 1:4 u 11. i 21. minuti povećali Dubravko Soldo i Ivan Murar. 

U 24. minuti Tomislav Vukoja je smanjio na 2:4, a Miroslav Papak je golovima u 25. i 33. minuti izjednačio rezultat na 4:4. Prvo vodstvo “Barišićima” donio je Tomislav Vukoja pogotkom za 5:4 u 34. minuti, a konačnih 6:4 postavio je Vjekoslav Čertiminutu poslije. 

U ovom kolu slobodan je bio Standard. 

Utakmice 5. kola igrat će se u nedjelju, 05. 11. 2023. od 8,00 do 11,30 sati. Sastaju se Kelvin – Alabama (8,00), Vallis Aurea – Autodijelovi Barišić (8,50), HVIDRa – Viševice gradnja (9,40) i Standard – Rampa COR (10,30). Slobodna je MNK Birtijca čija ekipa mora osigurati zapisničara. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *