U Gradskoj knjižnici Požega održana promocija knjiga dr.sc. Gorana Đurđevića

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U Gradskoj knjižnici Požega, 12. siječnja 2023. godine u 18 sati u Dvorani znanja održana je promocija knjiga dr.sc. Gorana Đurđevića, rođenog Požežanina s trenutnom adresom prebivališta u Pekingu. Promociju knjiga organiziralo je Povijesno društvo Požega te je moderator promocije bio prof. Vinko Tadić, predstavnik Društva – piše Grad Požega.

„Dnevnik čitanja“ i „Svila, zmajevi i papir“ naslovi su publikacija koje je predstavio dr.sc. Goran Đurđević. „Dnevnik čitanja“ je prema riječima autora, knjiga o knjigama, te sadrži četrdesetak znanstvenih recenzija, dok je knjiga „Svila, zmajevi i papir“ drugačijeg karaktera te na zanimljiv i jednostavan način govori o turističkim, kulturnim, gospodarskim i znanstvenim znamenitostima Kine, svjetske velesile koja je na neposredan način svakodnevno prisutna u našim životima.

Veliki odaziv građana, znak je poštovanja i kvalitete ovog mladog znanstvenika. U Požegi s nestrpljenjem iščekujemo njegova nova autorska djela te mu želimo puno sreće u daljnjim istraživanjima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)