U izboru za Najljepši advent glasalo 110 tisuća ljudi – pobjednik Advent u Osijeku!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Najljepše advente 2021. po izboru FB publike uz Osijek imaju Varaždin, Vinkovci, Slavonski Brod, Šibenik, Opatija, Karlovac, Đakovo, Velika Gorica i Samobor. Za najljepši advent u kategoriji općina izabran je onaj u Općini Jasenice

Nakon devet dana glasanja i gotovo 110 tisuća lajkova na našoj FB stranici, imamo i pobjednike našeg prvog velikog izbora za Najljepši advent u kojemu je sudjelovalo 36 gradova i 8 općina!

Tijesna i neizvjesna višednevna utrka Osijeka i Varaždina završila je na kraju uvjerljivom pobjedom osječkog adventa koji je od prvog dana krenuo u petoj brzini, kao najjači favorit.

Samo na našoj stranici osvojili su 27.225 lajkova, a na svim objavama preko 39 tisuća (podsjećamo, kako bi eliminirali mogućnost višestrukog glasanja priznavali su se samo lajkovi na našoj FB stranici). Fanovi su slike njihovog adventa sherali preko 3.300 puta, podršku i divljenje iskazali u preko 6.600 komentara, što je rezultiralo dosegom od gotovo 278 tisuća ljudi!

Advent u Varaždinu na našoj je, pak, stranici osvojio 25.798 lajkova, fanovi su njegove slike sherali preko tisuću puta, ukupno je prikupio preko 34.600 lajkova, a slike je vidjelo gotovo 233 tisuće ljudi.

Kakav angažman i podršku su svojim kreativnim i jakim kampanjama uspjeli potaknuti Osječani i Varaždinci najbolje govori podatak da su utrku završili sa pet-šest puta većim brojem glasova od trećeplasiranog adventa.

Iako je bila nemoguća misija dostići Osijek i Varaždin, ništa manje dramatična i uzbudljiva nije bila niti borba za treće mjesto, i to između vinkovačkog i slavonskobrodskog adventa.

‘Broncu’ je na kraju osvojio Advent u Vinkovcima sa osvojenih 6.270 lajkova – navode s portala Gradonačelnik.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika