U NK Dinamo Vidovci nakon današnje kiše doplivale zlatne ribice?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nije nikakva novost da padaline već godinama rade velike probleme Nogometnom klubu Dinamo Vidovci Dervišaga, i da nakon svake jače kiše teren “pliva” i da ga se svako malo iznova mora obnavljati, uređivati i popravljati. Identičan scenarij na žalost dogodio se i danas nakon padalina koje su najveće probleme stvorile u gradu Požegi.
Na Facebook stranici NK Dinamo Vidovci Dervišaga objavljene su fotografije terena uz opis “Opet“, ali ono što je privuklo pažnju nekoliko čitatelja je to da se na posljednjoj objavljenoj fotografiji mogu vidjeti desetci, pa i stotine raznoraznih pa i “zlatnih” ribica”.
Jesu li zaista tolike ribe i ribice doplivale ili pale s neba prilikom ove kiše, za sada nam nije poznato.

Zanimljivo je da Facebook stranica NK Dinamo Vidovci Dervišaga njeguje i štuje Božićno vrijeme u tolikoj mjeri da im je i dalje na profilnoj fotografiji, na logu kluba i Božićna kapa. Dok smo mi kršćani nedavno proslavili Uskrs, u NK Dinamo Vidovci Dervišaga još uvijek čini se traje Advent.

NK Dinamo Vidovci Dervišaga od nedavno ima novo vodstvo kluba, a za predsjednika je izabran gospodin Marinko Marić. Takvo osvježenje na vodećoj funkciji kluba dočekano je s oduševljenjem te smo prilikom objave članka Marinko Marić novi predsjednik NK Dinamo Vidovci Dervišaga novom vodstvu poželjeli puno sreće i uspjeha, a ovim putem im želimo i da zamjene PR stručnjaka koji vodi stranice kluba i da se na stranicama kluba također u informacije doda službeni e-mail kluba, a ne privatni e-mail PR stručnjaka, kako bi se svi na bilo koji način zainteresirani za klub mogli obratiti klubu, a ne privatnoj osobi na njegov privatni e-mail.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *