U novoj sezoni showa ’Ljubav je na selu’ sudjelovat će i Branko Jurković iz Jakšića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Potraga za srodnim dušama po čitavoj Hrvatskoj nastavlja se, a ekipa najdugovječnijeg reality showa u Hrvatskoj ponovno kreće na veselo, ali i emotivno putovanje kako bi spojila usamljena srca. Novih 10 farmera spremno je upustiti se u avanturu života te otvoriti vrata svojih imanja kako bi se u najboljem svjetlu predstavili damama koje će im pisati pisma – prenosi RTL.

Osebujni, zanimljivi i šarmantni, novi farmeri spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje, nasmijati ili, pak, izmamiti iskrene emocije te dokazati da upravo oni zaslužuju pronaći svoju sreću u novoj sezoni showa.
Ovo su farmeri 16. sezone ‘Ljubav je na selu’!

Branko Jurković (66), Jakšić

Branko dolazi iz mjesta Jakšić te radi u građevini, ima vrt s povrćem, svinje i kokoši te nekoliko voćki o kojima brine. U slobodno vrijeme voli šetati, druži se s prijateljima, brine oko životinja i poljoprivrede. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar i iskren te ponekad plane, ali brzo se ohladi. Bio je u braku 25 godina, a iznenadna smrt supruge prije nekoliko godina jako ga je pogodila. Samoća mu teško pada pa se nada da će u emisiji pronaći novu ”životnu suputnicu”, ženu svojih godina duge kose, koja je iskrena, dobra i radišna. Budućoj partnerici, kaže, pružio bi sve što ima, a u vezi nikad ne bi tolerirao laži i prevaru.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *