U novoj sezoni showa ’Ljubav je na selu’ sudjelovat će i Branko Jurković iz Jakšića

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Potraga za srodnim dušama po čitavoj Hrvatskoj nastavlja se, a ekipa najdugovječnijeg reality showa u Hrvatskoj ponovno kreće na veselo, ali i emotivno putovanje kako bi spojila usamljena srca. Novih 10 farmera spremno je upustiti se u avanturu života te otvoriti vrata svojih imanja kako bi se u najboljem svjetlu predstavili damama koje će im pisati pisma – prenosi RTL.

Osebujni, zanimljivi i šarmantni, novi farmeri spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje, nasmijati ili, pak, izmamiti iskrene emocije te dokazati da upravo oni zaslužuju pronaći svoju sreću u novoj sezoni showa.
Ovo su farmeri 16. sezone ‘Ljubav je na selu’!

Branko Jurković (66), Jakšić

Branko dolazi iz mjesta Jakšić te radi u građevini, ima vrt s povrćem, svinje i kokoši te nekoliko voćki o kojima brine. U slobodno vrijeme voli šetati, druži se s prijateljima, brine oko životinja i poljoprivrede. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar i iskren te ponekad plane, ali brzo se ohladi. Bio je u braku 25 godina, a iznenadna smrt supruge prije nekoliko godina jako ga je pogodila. Samoća mu teško pada pa se nada da će u emisiji pronaći novu ”životnu suputnicu”, ženu svojih godina duge kose, koja je iskrena, dobra i radišna. Budućoj partnerici, kaže, pružio bi sve što ima, a u vezi nikad ne bi tolerirao laži i prevaru.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)