U petak Savjet mladih Požeško-slavonske županije organizira Norijadu za maturante

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dragim maturantima se upućuje poziv da označe datum 26. svibnja 2023. u svojim kalendarima jer će taj dan biti rezerviran samo za njih! Norijada predstavlja trenutak kada će zajedno moći proslaviti svoje uspjehe, dostignuća i nevjerojatna iskustva koja su dijelili tijekom školskih godina.

Svi učenici, nastavnici, roditelji i lokalna zajednica pozvani su da se pridruže najuzbudljivijoj proslavi godine – Norijadi! Manifestacija će biti organizirana od strane Savjeta mladih Požeško-slavonske županije.

Maturante očekuje dan ispunjen zabavom, smijehom i veseljem. Vjeruje se da će već od ranih jutarnjih sati ulice biti prepune uzbuđenih maturanata koji će nositi svoje tradicionalne majice s bojama i kreativnim porukama. No najbolja zabava će započeti u 14:00 sati na prostoru iza Gimnazije Požega!

DJ će se pobrinuti za vrhunsku glazbenu selekciju i održavanje visokoenergetske atmosfere tijekom cijelog događaja. Stoga, maturanti se trebaju pripremiti da otpuste sve brige i prepuste se glazbi!

Svi zajedno će stvoriti nezaboravnu proslavu koja će biti kruna njihove srednjoškolske avanture.

Stoga, pozivaju se svi da se pridruže i dođu s osmijehom na licu jer ih očekuje dan ispunjen radosti, veselja i sjećanja.

Vidimo se 26. svibnja 2023. na proslavi zadnjeg dana srednje škole!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *