U ponedjeljak 22. siječnja tradicionalno Vinkovo u Velikoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Općina Velika i Turistička zajednica Zlatni Papuk organiziraju Vinkovo u Velikoj tradicija je to duga preko 30 godina koja se uvijek održava na sam dan Vinkova, zaštitnika vinara, vinogradara i podrumara. Uz veliku vincelovsku vatru tradicionalno se okupljaju mještani općine Velika i okolice te posjetitelji iz drugih krajeva, dragi prijatelji i gosti iz cijele Hrvatske.

Ovogodišnje Vinkovo održat će se u Aquaparku Shhhuma u Velikoj na kojem će sudjelovati 12 vinara sa područja Općine Velika čija ćete vina moći kušati kupnjom čaše Vinkovo u Velikoj 2024. po cijeni od 4 eura, a za hranu će se pobrinuti petnaestak udruga sa područja Općine Velika, tako ćete moći kušati čobanac, fiš paprikaš, kobasice, hot-dogove, grah, sarmu,hamburgere, lepinje, palačinke na štandovima udruga, a gosti iz Raše pripremat će morske specijalitete, a bon za prehranu ćete moći kupiti za 2 eura.

Nakon svete mise u crkvi sv. Augustina u 17h bit će blagoslov vinara, vinogradara i podrumara ispred pozornice u Aquaparku Shhhuma u 18h, a nakon blagoslova zabavni program sa Tamburaškim sastavom Zlatna dolina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *