[FOTO] U požaru garaže izgorio osobni automobil, radni stroj i više komada raznog alata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“U četvrtak 11. siječnja 2024. oko 6.30 sati u mjestu Jakšić u Kolodvorskoj ulici u garaži, uslijed pregrijavanja dimnjaka došlo je do zapaljenja gorivog materijala uz dimnjak te se požar proširio na cijelu unutrašnjost garaže. U požaru je u potpunosti izgorio osobni automobil, radni stroj i više komada raznog alata u vlasništvu 68-godišnjaka. 

Materijalna šteta se procjenjuje na oko 10.000,00 eura.” – priopćili su iz PU požeško-slavonske.

“Danas u 07.24h dobivamo dojavu o požaru garaže u Jakšiću u Kolodvorskoj ulici. U 07.27h izlazimo s NV Mercedes i 3 operativca, zatim u 07.32h izlazimo s NV Iveco i 6 operativaca, te u isto vrijeme i kombi Opel s 4 operativca. Na mjesto intervencije dolazimo u 07.33h te pristupamo gašenju požara s dva brzonavalna vitla. Dolaskom drugog navalnog vozila počinjemo opskrbu prvog vozila vodom. Ubrzo lokaliziramo požar, te u gašenje uključujemo i srednje tešku pjenu kojom konačno i završavamo gašenje požara. Nažalost u požaru je nastala velika materijalna šteta.

Na intervenciju se odazvalo 13 vatrogasaca s 3 vozila. Skicu mjesta intervencije napravio Leo Pažin” – priopćili su jučer na stranicama DVD Jakšić.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *