U Požegi jutros podijeljeno 1000 porcija perkelta od soma

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Devetu godinu zaredom na katolički Badnjak obrtnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženje obrtnika Požega, u suradnji s Gradom Požegom i Gradom Pleternicom, organiziraju podjelu posnih obroka građanima. U Pleternici je prijepodne podijeljeno 400, a u Požegi 1000 porcija perkelta od soma – prenosi Radio Vallis Aurea.
Obrtnicima su se u Požegi pridružili požeško-slavonske županica Antonija Jozić i gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić.

– Našim žiteljima čestitam današnji blagdan Adama i Evu, a povodom sutrašnjeg Božića želim svima obilje sreće, zadovoljstva i Božjeg blagoslov na naše sugrađane. Zahvaljujem obrtnicima na ovoj akciji, oni su bitan dio gospodarstva i ovo je na neki način njihov doprinos zajednici.-, poručila je županica Antonija Jozić.

– Još jedna godina je brzo prošla i ponovno smo ovdje na Badnjak, na sad već tradicionalnom druženju s građanima uz obrtnike Požege i Požeško-slavonske županije. Lijepo je vidjeti ovdje vesele ljude u predbožićnom raspoloženju. Zahvaljujem našim obrtnicima što podržavaju ovaj običaj, a isto tako i svim našim sugrađankama i sugrađanima želim Sretan Božić i puno sreće, uspjeha, mira i zdravlja u 2023. godini.-, rekao je gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)