U Požegi jutros podijeljeno 1000 porcija perkelta od soma

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Devetu godinu zaredom na katolički Badnjak obrtnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženje obrtnika Požega, u suradnji s Gradom Požegom i Gradom Pleternicom, organiziraju podjelu posnih obroka građanima. U Pleternici je prijepodne podijeljeno 400, a u Požegi 1000 porcija perkelta od soma – prenosi Radio Vallis Aurea.
Obrtnicima su se u Požegi pridružili požeško-slavonske županica Antonija Jozić i gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić.

– Našim žiteljima čestitam današnji blagdan Adama i Evu, a povodom sutrašnjeg Božića želim svima obilje sreće, zadovoljstva i Božjeg blagoslov na naše sugrađane. Zahvaljujem obrtnicima na ovoj akciji, oni su bitan dio gospodarstva i ovo je na neki način njihov doprinos zajednici.-, poručila je županica Antonija Jozić.

– Još jedna godina je brzo prošla i ponovno smo ovdje na Badnjak, na sad već tradicionalnom druženju s građanima uz obrtnike Požege i Požeško-slavonske županije. Lijepo je vidjeti ovdje vesele ljude u predbožićnom raspoloženju. Zahvaljujem našim obrtnicima što podržavaju ovaj običaj, a isto tako i svim našim sugrađankama i sugrađanima želim Sretan Božić i puno sreće, uspjeha, mira i zdravlja u 2023. godini.-, rekao je gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *